• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gecemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
923
407
33
20201107_214653.webp

Merhabalar

30 günde bir adet oluyorum ve yumurtalarım geç olgunlaştığı için düzenli yumurtlamıyorum.
Bunun için adetin 16 17 18 19 günde test yaptım.
Sırasıyla görsel de var .
Bu testlere göre yumurtlama olmuş diyebilir miyiz
Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz lütfen
Olmuş gözüküyor

Merhabalar

30 günde bir adet oluyorum ve yumurtalarım geç olgunlaştığı için düzenli yumurtlamıyorum.
En son iki test yumutlama olmuş en son ki test de çatlama olmuş t çizgisi baya koyu olan altındaki de çatlama olmuş

Merhabalar

Tarih atsan daha iyi olur cnm en azından hangisi hangi gün bilemedim ilk baştan sayinca 18 yumutlama 19 çatlama belki sondan başa gelmiş de olabilir

En son iki test yumutlama olmuş en son ki test de çatlama olmuş t çizgisi baya koyu olan altındaki de çatlama olmuş
Teşekkür ederim cevabınız için 😊 bende ilk defa yaptığım için bu testleri bilemedim hani olmuş mu olmamış mi yardımcı oldunuz sağolun tabi yine çok umutlanmak istemiyorum çünkü yumurtlama olsa da bazen gebelik olmayabiliyomus

Tarih atsan daha iyi olur cnm en azından hangisi hangi gün bilemedim ilk baştan sayinca 18 yumutlama 19 çatlama belki sondan başa gelmiş de olabilir
Aslında tarih atılı yanların da ama ben test çizgileri net görünsün diye biraz yakın attım resmi ama sizin yazdığınız gibi sıralama doğru koyu olan 18. Gün

Teşekkür ederim cevabınız için 😊 bende ilk defa yaptığım için bu testleri bilemedim hani olmuş mu olmamış mi yardımcı oldunuz sağolun tabi yine çok umutlanmak istemiyorum çünkü yumurtlama olsa da bazen gebelik olmayabiliyomus
Evet çünkü yumurta kalitelimi değişmi bilemiyoruz dedi doktorum banada

Aslında adetlerim düzenli ama birçok yumurtam olmasına rağmen gelişmiyorlarmis doktorun söylediğine göre normal insanlar 3 ayda gebe kaliyosa sen belki 1 sene de kalırsın diyo
Bendede pco var ve cok yumurta üretiyorum fakat gelişmiyor bu ay 2 tane gelişti klomenle dün çatlatma iğnemi oldum demekki yumurta tembelliği var

Bendede pco var ve cok yumurta üretiyorum fakat gelişmiyor bu ay 2 tane gelişti klomenle dün çatlatma iğnemi oldum demekki yumurta tembelliği var
Bende bu ay 10 gün agnucaston kullandım ona rağmen gittiğimiz de doktor inatçı yumurta gelişmemiş dedi haftaya olabilir dedi o yuzden bu hafta testleri yaptım bakalım sonuç ne olacak.
Aynı durum bende de var çok fazla yumurta varmış ama gelismiyomus 😔😔

Bende bu ay 10 gün agnucaston kullandım ona rağmen gittiğimiz de doktor inatçı yumurta gelişmemiş dedi haftaya olabilir dedi o yuzden bu hafta testleri yaptım bakalım sonuç ne olacak.
Aynı durum bende de var çok fazla yumurta varmış ama gelismiyomus 😔😔
Valla doktor banada dediki klomeni vereceği gün cok glü yumurta inatçı dedi üzülme bak benm 2 yumurta oluşmuş ben hiç ihtimal vermiyorum bile kesin yoktur diyerek gittim doktora tabi gelişti ama bakalım gebelik olcakamı nasip artık

Valla doktor banada dediki klomeni vereceği gün cok glü yumurta inatçı dedi üzülme bak benm 2 yumurta oluşmuş ben hiç ihtimal vermiyorum bile kesin yoktur diyerek gittim doktora tabi gelişti ama bakalım gebelik olcakamı nasip artık
Inşallah olmuştur sağlıkla kucağınıza aldırsın Rabbim olursa buraya da yazar mısınız bana da umut olursunuz 🙏😊 galiba biraz da rahat olmak lazım kafaya takdıkça daha da olumsuz etkileniyo hormonlar

Inşallah olmuştur sağlıkla kucağınıza aldırsın Rabbim olursa buraya da yazar mısınız bana da umut olursunuz 🙏😊 galiba biraz da rahat olmak lazım kafaya takdıkça daha da olumsuz etkileniyo hormonlar
Tabiki yazarım, Aynen canm bende olcakmı diye merak içindeyim ama bu ay olmazsa daha yolun başındayız rabbim koymuştur Bi yere ☺️ ben yanlış anlamadım demi pco var sende

Bide ben 6 ay agnucaston kullandım Bi işe yaramadı bende, bünyeye göre heralde bazılarında yaramış işe o zaten cok hafif bir ilaç bitkisel hayıt otunun kuru ekstresi pco varsa sağlıklı beslen yürüyüş yap ben öyle yapıyorum canm

Back
X