Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar
Olmuş gözüküyorMerhabalar
30 günde bir adet oluyorum ve yumurtalarım geç olgunlaştığı için düzenli yumurtlamıyorum.
Bunun için adetin 16 17 18 19 günde test yaptım.
Sırasıyla görsel de var .
Bu testlere göre yumurtlama olmuş diyebilir miyiz
Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz lütfen
En son iki test yumutlama olmuş en son ki test de çatlama olmuş t çizgisi baya koyu olan altındaki de çatlama olmuşMerhabalar
30 günde bir adet oluyorum ve yumurtalarım geç olgunlaştığı için düzenli yumurtlamıyorum.
Tarih atsan daha iyi olur cnm en azından hangisi hangi gün bilemedim ilk baştan sayinca 18 yumutlama 19 çatlama belki sondan başa gelmiş de olabilirMerhabalar
Bana 3 numaralı testte olmuş gibi geldi çünkü test çizgisi diğerine göre biraz daha koyu inşallah olmuşturOlmuş gözüküyor
Teşekkür ederim cevabınız içinEn son iki test yumutlama olmuş en son ki test de çatlama olmuş t çizgisi baya koyu olan altındaki de çatlama olmuş
Aslında tarih atılı yanların da ama ben test çizgileri net görünsün diye biraz yakın attım resmi ama sizin yazdığınız gibi sıralama doğru koyu olan 18. GünTarih atsan daha iyi olur cnm en azından hangisi hangi gün bilemedim ilk baştan sayinca 18 yumutlama 19 çatlama belki sondan başa gelmiş de olabilir
Evet çünkü yumurta kalitelimi değişmi bilemiyoruz dedi doktorum banadaTeşekkür ederim cevabınız içinbende ilk defa yaptığım için bu testleri bilemedim hani olmuş mu olmamış mi yardımcı oldunuz sağolun tabi yine çok umutlanmak istemiyorum çünkü yumurtlama olsa da bazen gebelik olmayabiliyomus
Evet malesef bir sürü detay var Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınEvet çünkü yumurta kalitelimi değişmi bilemiyoruz dedi doktorum banada
Amin inşallah sende yumurta tembelliği yani pco mu varEvet malesef bir sürü detay var Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın![]()
Aslında adetlerim düzenli ama birçok yumurtam olmasına rağmen gelişmiyorlarmis doktorun söylediğine göre normal insanlar 3 ayda gebe kaliyosa sen belki 1 sene de kalırsın diyoAmin inşallah sende yumurta tembelliği yani pco mu var
Takvime göre yumurtlama olacak zamanlar da olmuyomuş daha geç oluyomusAmin inşallah sende yumurta tembelliği yani pco mu var
Bendede pco var ve cok yumurta üretiyorum fakat gelişmiyor bu ay 2 tane gelişti klomenle dün çatlatma iğnemi oldum demekki yumurta tembelliği varAslında adetlerim düzenli ama birçok yumurtam olmasına rağmen gelişmiyorlarmis doktorun söylediğine göre normal insanlar 3 ayda gebe kaliyosa sen belki 1 sene de kalırsın diyo
Bende bu ay 10 gün agnucaston kullandım ona rağmen gittiğimiz de doktor inatçı yumurta gelişmemiş dedi haftaya olabilir dedi o yuzden bu hafta testleri yaptım bakalım sonuç ne olacak.Bendede pco var ve cok yumurta üretiyorum fakat gelişmiyor bu ay 2 tane gelişti klomenle dün çatlatma iğnemi oldum demekki yumurta tembelliği var
Valla doktor banada dediki klomeni vereceği gün cok glü yumurta inatçı dedi üzülme bak benm 2 yumurta oluşmuş ben hiç ihtimal vermiyorum bile kesin yoktur diyerek gittim doktora tabi gelişti ama bakalım gebelik olcakamı nasip artıkBende bu ay 10 gün agnucaston kullandım ona rağmen gittiğimiz de doktor inatçı yumurta gelişmemiş dedi haftaya olabilir dedi o yuzden bu hafta testleri yaptım bakalım sonuç ne olacak.
Aynı durum bende de var çok fazla yumurta varmış ama gelismiyomus![]()
Inşallah olmuştur sağlıkla kucağınıza aldırsın Rabbim olursa buraya da yazar mısınız bana da umut olursunuzValla doktor banada dediki klomeni vereceği gün cok glü yumurta inatçı dedi üzülme bak benm 2 yumurta oluşmuş ben hiç ihtimal vermiyorum bile kesin yoktur diyerek gittim doktora tabi gelişti ama bakalım gebelik olcakamı nasip artık
Tabiki yazarım, Aynen canm bende olcakmı diye merak içindeyim ama bu ay olmazsa daha yolun başındayız rabbim koymuştur Bi yereInşallah olmuştur sağlıkla kucağınıza aldırsın Rabbim olursa buraya da yazar mısınız bana da umut olursunuzgaliba biraz da rahat olmak lazım kafaya takdıkça daha da olumsuz etkileniyo hormonlar
Bide ben 6 ay agnucaston kullandım Bi işe yaramadı bende, bünyeye göre heralde bazılarında yaramış işe o zaten cok hafif bir ilaç bitkisel hayıt otunun kuru ekstresi pco varsa sağlıklı beslen yürüyüş yap ben öyle yapıyorum canmInşallah olmuştur sağlıkla kucağınıza aldırsın Rabbim olursa buraya da yazar mısınız bana da umut olursunuzgaliba biraz da rahat olmak lazım kafaya takdıkça daha da olumsuz etkileniyo hormonlar
Inşallah sağlıklı bebiş haberleri alırızTabiki yazarım, Aynen canm bende olcakmı diye merak içindeyim ama bu ay olmazsa daha yolun başındayız rabbim koymuştur Bi yereben yanlış anlamadım demi pco var sende