Geç yumurtlama değil de 2. yumurtlama olabilir.Ovulasyon testlerini akşam saatlerinde ve sabah ilk idrarla yapmamalısınız LH değeri yanıltıcı olabilir bu zamanlarda...
Sabah 11 gibi yapmak en doğrusu ve her gün aynı saatte yapılmalı...
Ayrıca testlerin pozitif çıkması çok önemli değil önemli olan kontrol çizgisi ile aynı ya da çok yakın koyulukta olmalı...Pko lu olanlarda ovulasyon testleri yine yanlış sonuç verebilir...
Ayrıca henüz regl tarihine 3 gün var idrar testinde çıkmayabilir gebelik...
Siz her ihtimale karşı bu geceyi değerlendirin...
Belki geç yumurtluyorsunuzdur..
aynı şey bende de oluyor canım inşallah sebebi heyecanla beklediğimiz meleklerimizdir..Geç yumurtlama değil de 2. yumurtlama olabilir.
Testleri öylesine yapmıştım ama t çizgisinin koyu çıkması umutlandırdı beni.
İnşallahh.aynı şey bende de oluyor canım inşallah sebebi heyecanla beklediğimiz meleklerimizdir..
2 gündür yapıyorum negatifİnşallahh.
Sen yaptın mı gebelik testi? Testlerin daha koyuydu gördüm.
Ovülasyon testlerinin markası ne?2 gündür yapıyorum negatifp.tesi doktora gitmeyi düşünüyorum
labquik canımOvülasyon testlerinin markası ne?
Benimde aynı acaba testler mi bozuk?labquik canım
sanmıyorum çünkü negatif çıktığı da oldu dün başka markanın ovulasyon testini de yaptım aynıydıBenimde aynı acaba testler mi bozuk?
Hayırlısı olsun canım inşallah hamileyizdir.sanmıyorum çünkü negatif çıktığı da oldu dün başka markanın ovulasyon testini de yaptım aynıydı
ovulasyonda kesin çıkıyor mu ama bence olamaz ya yanıltıcıBugünkü ovülasyon testim. Gebelik testleri hala negatif.
Çok örnek var hatta az önce topikte bir arkadaş yazdı.ovulasyonda kesin çıkıyor mu ama bence olamaz ya yanıltıcı
ovulasyon testinde 2. çizgi silikse negatif mi yani ben bu ay çift çizgiyi hiç görmedim ovulasyonda ben şimdi yumurtlamamış mı oluyorum :)Bu topikte çok örnek var hatta az bir arkadaş yazdı.
Testin açıklamasında var ovülasyon testleri hep 2 çizgi çıkar T çizgisinin en koyu olduğu zaman test pozitif sayılır.ovulasyon testinde 2. çizgi silikse negatif mi yani ben bu ay çift çizgiyi hiç görmedim ovulasyonda ben şimdi yumurtlamamış mı oluyorum :)
Ovulasyon testini gebelik testi niyetinemi kullaniyorsunuz bende bu ay yumurtlama gunumu bulmak icin kullandin icimde pek umut yok ama ins.hamaileyimdirBugünkü ovülasyon testim. Gebelik testleri hala negatif.
Testin açıklamasında var ovülasyon testleri hep 2 çizgi çıkar T çizgisinin en koyu olduğu zaman test pozitif sayılır.
3 aydır kullanıyorım ovü testi 16. gün T C den daha koyu çıkıyor.
Sizin testleri bilemem foto paylaşırsanız yorumlayabiliriz.
canım neden kan vermiyosun, adetin gecikmiş belli ki. bence hamilesin. ov. testleri genelde pko falan yoksa hamileliği gösteriyor diye biliyorum...Hala regl olmadım offf arada kalmak ne kadar kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?