Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Merhabalar. Dun yani adetin 15.gunu cift cizgi gordum normalde hep gun asiri degerlendirirdik ama olmayinca bu ay 3 gun ust uste deneyelim diye dusunuyordum. Dun cift cizgiyi gorunce bugun silklesir sandim. 15-16-17 degerlendiricektik ama bugunde pik. 13-15 de iliskiye girdik biz. Siliklestikten sonraki 2 gunde onemli oldugu icin bugunde degerlendirirsek 4 gun ust uste olcak. Nasil yapmaliyim. Baya hesap kitap yapiyorum suan tabiki nasip isi ama 13-15-17/18-19 mu degerlendirmeliyim smdi ben

Eklentiler

• BEA443B3-4D9C-428D-B678-F3738CD74530.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 34
Bu stresle zor ama siz bilirsiniz değerlendirin madem

Yaa demeyin oyle stres yapmamak mumkun degil
Evet değil ama stresle de çok zor beklentiye giriyor insan haklısınız ama biraz kafa dağıtın başka şeyler düşünün. 1 gün daha değerlendirin sonra bırakın akışını. Olursa olur

4 gün üst üste yapılan ilişkiden zaten sağlıklı bir sprem elde edilmez ki ,
bugun ara verin bence

Evet değil ama stresle de çok zor beklentiye giriyor insan haklısınız ama biraz kafa dağıtın başka şeyler düşünün. 1 gün daha değerlendirin sonra bırakın akışını. Olursa olur

aslinda cok stresli sayilmam ya her ay denerken oldu mu olmadi mi diyorum ama adet oluncada oturup aglamiyorum yipratmiyorum bakmayin cok stresli sayilmam yine ama tabiki dusunuyorum.Hayiirlisi insallah

4 gün üst üste yapılan ilişkiden zaten sağlıklı bir sprem elde edilmez ki ,
bugun ara verin bence
Zaten 4 gun yst uste olmaz bencede ama bugunde pikse bu aksam yada yarin catlamis olcak demek bugunu mu bos geceyim yarini mi bilemedim

aslinda cok stresli sayilmam ya her ay denerken oldu mu olmadi mi diyorum ama adet oluncada oturup aglamiyorum yipratmiyorum bakmayin cok stresli sayilmam yine ama tabiki dusunuyorum.Hayiirlisi insallah
Baya konu açtınız isminizi görünce hatırladım bende. Öyle gibi geldi. Stres yapmıyorsanız süper. İnşallah çok bekletmeden olur

Zaten 4 gun yst uste olmaz bencede ama bugunde pikse bu aksam yada yarin catlamis olcak demek bugunu mu bos geceyim yarini mi bilemedim
Bu arada bende yumurtlamadan 2 gün önce 2 ilişki oldu 1 gün önce oldu yumurtlama günü oldu. Çatlamayı görünce olmadı. Ama tuttu. Sperm kalitemizde pek iyi sayılmazdı. Morfoloji %1’di mesela

Baya konu açtınız isminizi görünce hatırladım bende. Öyle gibi geldi. Stres yapmıyorsanız süper. İnşallah çok bekletmeden olur

Haha evet devamli konu aciyorum
Bi seyleri merak edip ama stres algim daha cok kendini uzmek olmciak mi diye dusunmek gbi ben konu aciyorum okuyp cikiyorum gun boyu gundemim olmuyo yinede tabiki tamamen akildan cikmasi zor cok tesekkur ederim amin

3 gun ust uste oldi yani. Siz peki hic stres yapiyor muydunuz tamamen aklinizdan cikrmis miydiniz

3 gun ust uste oldi yani. Siz peki hic stres yapiyor muydunuz tamamen aklinizdan cikrmis miydiniz
Bence 4 kez üst üste gibi oldu. İlk gün sabah ve akşam oldu çünkü. Ben stres yapıyordum bence o yüzden hemen olmadığını düşünüyorum. Ama mesela ovüde pik’i görüp değerlendirdim nasıl olmalı ne sıklıkta olmalı tutmuş mudur diye sürekli düşünmedim. Belirtileri görünce gebelik olabilir dedim öyle test yaptım öğrendim. Ama bence en güzeli sorun olmadığına emin olup gün aşırı değerlendirip beklemek. Yumurtlama takibi yapmadan

Benim cevrem 5-6 ay olmayip baya stres yapan vsr benim 1 seneyi gecti yani insanin elinde olmuyo dusunmemek. Bende en iyisi bu iki gunu degerlenirip akisina birakayim nasip sonucta

bugunu boş geç yarın eşin ılık bir duş alsın hatta soguk suya yakın bir su , üstüne birde kahve içsin
ondan sonra allah ne verdiyse yat hemen kalkma sonrada inşallah hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…