Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
merhaba ovülasyon testini kullanmaya başladım yalnız merak ettiğim birşey var gün içerisinde yaptığımız zaman da doğru sonuç veririm mesela obulsyon günüm bugün dü ama işten geldikten sonra yapabildim ve silik çıktı sabah mı yapmak gerekiyor

En az 4 saat sıvı tüketmeyip idrara cikmaman gerekiyor diye biliyorum ve sabah ilk idrarla degil gun icinde yapman gerekiyor

merhaba ovülasyon testini kullanmaya başladım yalnız merak ettiğim birşey var gün içerisinde yaptığımız zaman da doğru sonuç veririm mesela obulsyon günüm bugün dü ama işten geldikten sonra yapabildim ve silik çıktı sabah mı yapmak gerekiyor
Bi de canim takvimden takip ettigin ovulasyon gunuyle senin gunun tutmuyo ben aylarca kullandim hic ayni gun olmadi silik ciktiysa yarin tekrarla 2 cizgide ayni koyulukta olana kadar yapman gerekiyor

Bi de canim takvimden takip ettigin ovulasyon gunuyle senin gunun tutmuyo ben aylarca kullandim hic ayni gun olmadi silik ciktiysa yarin tekrarla 2 cizgide ayni koyulukta olana kadar yapman gerekiyor
Pek hamilelik umudum yok ama yınede deniyormuş d vitamini eksikliği var bende

Pek hamilelik umudum yok ama yınede deniyormuş d vitamini eksikliği var bende
Niye umudun yok olur inşallah oyle deme bende de vardi ilaç kullandım suan ne durumda bilmiyorum ama hamilelikle alakası yok sanırım bana tahlil yaparlarken hic d vitaminine bakmadilar

Back