Ovulasyon testi yardim

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Arkadaslar ilk kez bu ay denedim testi. Ilk gun adetin 9. gunu esit cikti cizgiler. Ikinci gun t cizgisi c cizgisinden biraz daha koyu cikti. Testi oglen birde yaptim. Ikinci testin gecesinde iliski oldu. Ertesi gun tekrar oglen test yaptim. C vardi t silinmisti. O gece de iliski oldu. Bugun tekrar yaptim test yine c var t yok.

Sormak istedigim şu. Normalde 14. Gun deniliyor ya yumurtlamaya ama benim 10. Gun oldu bu normal mi ve test yapmaya yada iliskiye devam etmeye gerek var mi gebelik icin. Ikinci bir yumurtalama olabilir mi ayni ay yoksa benimki oldu bitti mi.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Testlerin resimlerini atarsan daha net görebiliriz ama anlattığına göre yumurtlama olmuş yumurtlama günün 15. Günü adet olman gerek inşallah olmazsın hakkında hayırlısı olsun CNm

Test hakkında birşey bilmiyorum ama yumurtlama sadece bir kere oluyor canım . Ama istersen gün aşırı yine de beraber ol.

Ben o testlerde bir türlü tutturamadım . Dilerim Safsarisin Safsarisin sen de ve konu sahibi arkadaşımda güzel sonuçlar verir ! Hadi bakalım :KK200:
Güzel duan icin tesekkur ederim canim. :KK200:Insallah.. ilk kez denicem bende. Pahaliymista icinde 5 tane var 50 tl verdim . Bide erkekti eczacı gerildim biraz ya :)

Arkadaslar ilk kez bu ay denedim testi. Ilk gun adetin 9. gunu esit cikti cizgiler. Ikinci gun t cizgisi c cizgisinden biraz daha koyu cikti. Testi oglen birde yaptim. Ikinci testin gecesinde iliski oldu. Ertesi gun tekrar oglen test yaptim. C vardi t silinmisti. O gece de iliski oldu. Bugun tekrar yaptim test yine c var t yok.

Sormak istedigim şu. Normalde 14. Gun deniliyor ya yumurtlamaya ama benim 10. Gun oldu bu normal mi ve test yapmaya yada iliskiye devam etmeye gerek var mi gebelik icin. Ikinci bir yumurtalama olabilir mi ayni ay yoksa benimki oldu bitti mi.

Yumurtlama günü herkesin farklı ,sizinki o günmüş demekki
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :KK66:

Güzel duan icin tesekkur ederim canim. :KK200:Insallah.. ilk kez denicem bende. Pahaliymista icinde 5 tane var 50 tl verdim . Bide erkekti eczacı gerildim biraz ya :)
Aman gerilme onlar neler görüyor duyuyor. Anne olmak istiyorsun , ne güzel işte. Ama yine de tamamen o teste bağımlı kalma, görev gibi oluyor gerçekten insan çok geriliyor .

erken yumurtlama, yada geç yumurtlama olabilir.Ben yumurtlama gününü eşimle tartıştığımız için değerlendiremediğimizi düşünüyordum, hatta birde o yüzden tartışmıştım :) sayende kaçtı yumurtlama günüm diye ama o ayki başka bi ilişkide oldu bebiş.Dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah.
Yumurtlamayı ben genlede solda kasık ağrısı ve vcde hafif kanamadan hissediyordum, bu tarz belirtileriniz varmı ?akıntı ve bu belirtileride takip edebilirsiniz.

Pozitif gördüğün günü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir mutlaka yumurtlama 1 kere olur inşallah tutar canim

Aman gerilme onlar neler görüyor duyuyor. Anne olmak istiyorsun , ne güzel işte. Ama yine de tamamen o teste bağımlı kalma, görev gibi oluyor gerçekten insan çok geriliyor .
Ben onu anladim zaten,onun icin hic almadim simdiye kadar bu testten simdi kaşındım iste bak :D hadi hayirlisi insallah.

Çok kullandım o testlerden iki çizginin en net olduğu gün yumurtlama günü , bu yani ilişki günü :-)

Ben o testi çok denedim hep yanılttı beni. Bilmiyorum onla hamile kalan var mı ama mesela bi defasında kopkoyu iki kırmızı çizgi çıktı 2 gün üst üste değerlendirdik eşimle :-) üstelik yüksek ateş griple yatıyodum günü kaçırmıyım diye ne eziyet çekmiştim. Oysa şimdi pişmanım. Olmadı mı olmuyor. Doktora sordum o testler çok gülünç demişti, idrardaki başka değerleri de ölçüp yanlışlıkla yumurtlama günü diye belirti veriyomuş. Ben kimseye tavsiye etmiyorum demişti. Ve evet dediğin gibi ayda 2 kez yumurtlama da olabilir, hiç olmayadabilir, adet hemen bitince olur adete 2 gün kala olur. Bunlar hep olasılıkmış yani ultrasonda yumurtalarını takip ettirirsen daha sağlıklı öğrenirsin çatlama tarihini

Pozitif gördüğün zaman yumurta çatlamış demek oluyor sanırım (yani yumurtlama günü) yani o hün ve önce-sonrası 3 günü değerlendirmen lazım.

Canm ben yaptim ve o testler sayesinde yumurtlama gunumu ve belirtilerimj ogrendim, yumurtlama gunumde sol.kasigimda agri, siskinlik ve yumurta aki kivaminda akinti oluyordu ben normalde o donem yumurtlama degildr zaten agrim var diye iliski istemezdim ama onlar yumurtlama belirtisiymis ve ben ovulasyn testi sayesinde ogrendim :) sogan kuru ve bu testlerle hamile kaldim :) agrim oldu hemen gittim test yaptim iki cizgide kopkoyu gece yatmadan yine test yaptim biri silikti o gunu ve ertesi 3 gunj degerlendrdik simdi 6 aylik hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

İnternetten al canm çok daha uygun 30 tanesi 30 tl ye almıştı tam bir sene önce şuna üç aylık bir oğlum var çok şükür ❤️

Back
X