Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim 🤦🏻‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeayicik1234

🕊🕊
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
221
163
23
Kizlar ovulasyon testimi yorumlar misiniz hic bir sey anlamiyorum artik

Eklentiler

• B59B297C-3185-4265-80A0-67B814931091.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 65
Ya canım gerçekten ilginç yumurtlama ile ilgili bi problemin varmı polikistikover falan varmı bilmiyorumki yada gebesin bi anlatsana durumunu ne zaman adet oldun ne kadar sürdü falan kaç günde bir oluyorsun

Ya canım gerçekten ilginç yumurtlama ile ilgili bi problemin varmı polikistikover falan varmı bilmiyorumki yada gebesin bi anlatsana durumunu ne zaman adet oldun ne kadar sürdü falan kaç günde bir oluyorsun
Canim benim adetim cok duzenli 28 gunde bir olurum maksimum 4 gun. Doktor sonuclarimda bir sey gormedi sadece idrar yolu enfeksiyonu vardi o da fitille halledildi. İlk kez bu testlere basladim onlarda bu sekil hic bir sey anlamadim dun test yaptim ama negatifti

Muhtemelen iki yumurtan gelişti peşpeşe umarım değerlendirmişsindir. Hem 17 hem 19 sa çatlaMa gözüküyor çünkü .Allah gönlüne göre versin

Bugün yaparsanız siliklesecektir bugünü yarını da değerlendirin sağlıkla gonlunuzdeki olur insaallah bide hergün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…