Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya canım gerçekten ilginç yumurtlama ile ilgili bi problemin varmı polikistikover falan varmı bilmiyorumki yada gebesin bi anlatsana durumunu ne zaman adet oldun ne kadar sürdü falan kaç günde bir oluyorsun
Ya canım gerçekten ilginç yumurtlama ile ilgili bi problemin varmı polikistikover falan varmı bilmiyorumki yada gebesin bi anlatsana durumunu ne zaman adet oldun ne kadar sürdü falan kaç günde bir oluyorsun
Canim benim adetim cok duzenli 28 gunde bir olurum maksimum 4 gun. Doktor sonuclarimda bir sey gormedi sadece idrar yolu enfeksiyonu vardi o da fitille halledildi. İlk kez bu testlere basladim onlarda bu sekil hic bir sey anlamadim dun test yaptim ama negatifti
Bugün yaparsanız siliklesecektir bugünü yarını da değerlendirin sağlıkla gonlunuzdeki olur insaallah bide hergün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ettiniz mi
Bugün yaparsanız siliklesecektir bugünü yarını da değerlendirin sağlıkla gonlunuzdeki olur insaallah bide hergün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ettiniz mi