Devam ediyor yumurtlama teste devam et siliklesitinde çatlamis olacak değerlendir sen gene derlgerlendir bu günleri atlamaYaklaşık 3 gündür Kasıklarımda ve belimde çok yoğun ağrılar vardı dün doktora gittiğimde 19 milim bir Yumurtam olduğunu söyledi üç gündür de ovülasyon testi yapıyorum en alttaki Biraz önce yaptığım lütfen yorumlar mısınız Ben yumurtladım mı ne zaman yumurtladım
İlk test kurumadan önce de öyleydi tek pik olan o sanırımİlk test pik gibi ama kuruyan test olduğu için yanılma payım yüksek
İkisi aynı renk hatta T daha koyu olması lazım testin ilk 10 dksı sonuç görsek daha sağlıklı olur
Evet dün doktor da aynı şeyi söyledi sık ilişki verdi bakalım testlere devam. En son bu sabah yaptığım silikleşmeye başlamış gibi di mi?Devam ediyor yumurtlama teste devam et siliklesitinde çatlamis olacak değerlendir sen gene derlgerlendir bu günleri atlama
Aynı gibi geldi bana yarın da yap at bakalım inşallah catlat bide havuc ye çatlama yardımcı oluyorİlk test kurumadan önce de öyleydi tek pik olan o sanırım
Evet sanki öyle duruyorEvet dün doktor da aynı şeyi söyledi sık ilişki verdi bakalım testlere devam. En son bu sabah yaptığım silikleşmeye başlamış gibi di mi?
Evet bunu ben de duydum pek sevmem ama dün akşamdan beri 3. Havucu mu az önce yedimAynı gibi geldi bana yarın da yap at bakalım inşallah catlat bide havuc ye çatlama yardımcı oluyor
Ya inşallah çatlamıştır da tutar yaaaa çok yoruldum artıkEvet sanki öyle duruyor
Sabır evet yorucu ama sonu inşallah güzel olur havuç ye unutmaYa inşallah çatlamıştır da tutar yaaaa çok yoruldum artık
Evet sabır.amiiinnSabır evet yorucu ama sonu inşallah güzel olur havuç ye unutma
3 tane yeter cokda yeme gün içinde 3 dene banada buradan biri demişti ise yaramistiEvet sabır.amiiinnTamam yiyorum
Bu 3. Dedim ya çok da sevmem ama napalım bu uğurda herşey mübah3 tane yeter cokda yeme gün içinde 3 dene banada buradan biri demişti ise yaramisti
Öyle herşey onlar için insllah çatlarBu 3. Dedim ya çok da sevmem ama napalım bu uğurda herşey mübah
Allah hepimizin duasını en koşa zamanda kabul etsin inşallahÖyle herşey onlar için insllah çatlar