Ovulasyon testi, yardım lütfen

zlmtnz

Sabır...
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
428
75
40
Yaklaşık 3 gündür Kasıklarımda ve belimde çok yoğun ağrılar vardı dün doktora gittiğimde 19 milim bir Yumurtam olduğunu söyledi üç gündür de ovülasyon testi yapıyorum en alttaki Biraz önce yaptığım lütfen yorumlar mısınız Ben yumurtladım mı ne zaman yumurtladım

Eklentiler

• 1000001716.jpg
    1000001716.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 87
İlk test pik gibi ama kuruyan test olduğu için yanılma payım yüksek
İkisi aynı renk hatta T daha koyu olması lazım testin ilk 10 dksı sonuç görsek daha sağlıklı olur

Yaklaşık 3 gündür Kasıklarımda ve belimde çok yoğun ağrılar vardı dün doktora gittiğimde 19 milim bir Yumurtam olduğunu söyledi üç gündür de ovülasyon testi yapıyorum en alttaki Biraz önce yaptığım lütfen yorumlar mısınız Ben yumurtladım mı ne zaman yumurtladım
Devam ediyor yumurtlama teste devam et siliklesitinde çatlamis olacak değerlendir sen gene derlgerlendir bu günleri atlama

İlk test pik gibi ama kuruyan test olduğu için yanılma payım yüksek
İkisi aynı renk hatta T daha koyu olması lazım testin ilk 10 dksı sonuç görsek daha sağlıklı olur
İlk test kurumadan önce de öyleydi tek pik olan o sanırım

Devam ediyor yumurtlama teste devam et siliklesitinde çatlamis olacak değerlendir sen gene derlgerlendir bu günleri atlama
Evet dün doktor da aynı şeyi söyledi sık ilişki verdi bakalım testlere devam. En son bu sabah yaptığım silikleşmeye başlamış gibi di mi?

Aynı gibi geldi bana yarın da yap at bakalım inşallah catlat bide havuc ye çatlama yardımcı oluyor 😅😅
Evet bunu ben de duydum pek sevmem ama dün akşamdan beri 3. Havucu mu az önce yedim 🤣 inşallah hayırlısı olur, ilk kez bu ay ilaçsız iğnesiz kendiliğinden ve tam döngü ortasında yumurtladım. İnşallah çatlar da döllenir çok bekledim artık yeto😁

Merhaba dün adetim bitti bugün ovülasyon testine başladım anlayan varsa bakabilir mi ben ilk defa yaptığım için hiç anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_1541.jpeg
    IMG_1541.jpeg
    169,3 KB · Görüntüleme: 38
İlk defa yapıyorum ovülasyon lütfen yardımcı olurmusunuz 9 günü başladım 10 günü olan ilk teste göre hafif biraz daha sildiktli 11 gün tekrar silikleşti lütfen yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_7349.jpeg
    IMG_7349.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 43
X