• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Advil_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
2.726
5.915
108
Kızlar 10. Günden itibaren ovülasyon yapıyorum 11. Ve 12. Günüm ovülasyon günüydü. Bu günleri değerlendirdik. 13,14, silik ve bugün 15.günüm halen silik. Çizgi ne zaman yok olacak? Ve benim karnımda da gaz gibi şişlik ağırlık var. Cok kısa ağrılarda oluyor. 2 gecedir gece ateş basması oluyor. Döllenmede böyle şeyler olabiliyor mu yoksa ovülasyona göre 11 12 günler yumurtladım 13 14 bu belirtilerle çatlama mı geçirdim. Kafam cok karışık.

Eklentiler

• IMG_20210129_135804.webp
    IMG_20210129_135804.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 72
Canım çizgi hiçbir zaman yok olmaz hep çıkar

Kızlar 10. Günden itibaren ovülasyon yapıyorum 11. Ve 12. Günüm ovülasyon günüydü. Bu günleri değerlendirdik. 13,14, silik ve bugün 15.günüm halen silik. Çizgi ne zaman yok olacak? Ve benim karnımda da gaz gibi şişlik ağırlık var. Cok kısa ağrılarda oluyor. 2 gecedir gece ateş basması oluyor. Döllenmede böyle şeyler olabiliyor mu yoksa ovülasyona göre 11 12 günler yumurtladım 13 14 bu belirtilerle çatlama mı geçirdim. Kafam cok karışık.
Evet canım 2koyudan sonra silik oluyor çatlama oluyor daha yapma inşallah bebişin seninledir🧡🤲🐘

Evet canım 2koyudan sonra silik oluyor çatlama oluyor daha yapma inşallah bebişin seninledir🧡🤲🐘
2 gecedir aşırı ateş basması var evin ısısı her zamanki gibi ılık. Ama terliyorum geceleri hiç böyle olmadım. Grip olucam desem onu en son 17 yaşımda geçirdim şimdi 29 um 🤭 inşallah vardır rabbim dileyen hakeden herkese nasip etsin

Kizlar

ovulasyon takibiyle hamile kaldiysaniz catlama tarihini ve o testi saat kacta yaptiysaniz yazin cinsiyet hesaplamasi yapalim

Back
X