• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yardım lütfen

Merhabalar ben bir yıllık evliyim 4 aydır çocuk deniyoruz bu ayda ovülasyon testi ile denemek istedim. 7 temmuzda regl oldum 11 temmuz da bitti 5 gündür testimi yapıyorum silikte olsa 2 çizgi çıkıyordu koyulaşmasını bekliyordum dört gözle ancak en sağdaki sonuncu test direkt tek çizgi çıktı şimdi ben yumurtlama dönemini kaçırdım mı anlayamadım anlayanlar yardım etsin lütfen
Sanki dördüncü test te yumurtlamissin erken ama öyle gösteriyor sen gene de yapmaya devam et bazen oluyor ilk idrarla yapma iki saat de sıvı alımını kes akşama doğru bir test daha yap canım olmazsa

sanırım 4. test pik olmuş sonuncuda da çatlamış. ama pik olduğunda ikinci çizgi daha koyu çıkar normalde ben de tam emin olamadım o yüzden. fikir vermesi açısından kendi testlerimi atayım en üstteki tam pik olduğu gündü bende sonra giderek silikleşti...
a4aaad4c-4293-4aae-88d7-f1549878a7b6.jpg

Bwnde bugun adetim bitri akıntı başladı sefaf ovulasyon testi yaptım sanirim daha var

Eklentiler

• 20230824_194750.jpg
    20230824_194750.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 168
Back