- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Sarayhelvasi
-
Aynı renkte olduktan sonra zaten silikleşmeye başlar. Silikleştiği gün yumurtanızın çatladığı gün. Koyulaştığı günü ve silikleştiği günü değerlendirmek önemli.neden kimse bişi yazmıyor.... C ve T çizgisi aynı renkte olduktan sonra yavaş yavaş silikteşi ve şuan T hiç çıkmıyor?
Bizde öyle yaptık koyu olduğu gün ve sonraki gün silikleştiğinde hatta t nerdeyse kaybolduğu günde ilişkiye girdik.. gün aşırı yapıyorduk ama bu kez üst üste yaptık.. inşallah hayırlısı olur... acaba yumurtlamadım mı dedim bende...Aynı renkte olduktan sonra zaten silikleşmeye başlar. Silikleştiği gün yumurtanızın çatladığı gün. Koyulaştığı günü ve silikleştiği günü değerlendirmek önemli.
Koyulaştığı gün yumurtlama gününüz, silikleştiği gün çatladığı gün. Doğrusunu yapmışsınız. Hayırlısı olsun.Bizde öyle yaptık koyu olduğu gün ve sonraki gün silikleştiğinde hatta t nerdeyse kaybolduğu günde ilişkiye girdik.. gün aşırı yapıyorduk ama bu kez üst üste yaptık.. inşallah hayırlısı olur... acaba yumurtlamadım mı dedim bende...
Çünkü çok düzenli 26günde bir oluyorum
Bende yeni basladim ovu testine ama karisik geldiBizde öyle yaptık koyu olduğu gün ve sonraki gün silikleştiğinde hatta t nerdeyse kaybolduğu günde ilişkiye girdik.. gün aşırı yapıyorduk ama bu kez üst üste yaptık.. inşallah hayırlısı olur... acaba yumurtlamadım mı dedim bende...
Çünkü çok düzenli 26günde bir oluyorum
Evetttt :)))) bende kendimce azar azarda olsa fındık incir falan yediriyorum ama Ramazan da ikimizde güçten düşünüyoruz çok yorgun oluyoruz... uykusuz oluyoruz :) görüşmek için aramızda baya mesafeler var görşünce de iftar vs derken yorgun argın:) bakalım hayırlısı... sonucu çok merak ediyorumHergun birliktelikte olunca acaba spermler yeterince iyi oluyor mudur yani gunasiri yapmanin mantigi spermler daha kaliteli olsun diye sanirim ama yumurtlama olunca da hergun birlikte olup hic riske atmamak daha mi mantikli?
Hergun birliktelikte sperm haraketliligi artsin diye erkeklere yedirilecek icirilecek bisi var midir ki :)
Kaç gün daha ilişki olması lazım acaba çift çizgiden sonra? Bizim koyu olduğu gün ve silikleştiği gün bir kez olduBelki de cift cizgiyi yakaladiktan sonra en doğrusu gün aşırı ya da her gün birlikteligin olmasıdır diye düsünüyorum
Hic belli olmaz :) guzel surprizler olur insallah temmuz ayinda :)Evetttt :)))) bende kendimce azar azarda olsa fındık incir falan yediriyorum ama Ramazan da ikimizde güçten düşünüyoruz çok yorgun oluyoruz... uykusuz oluyoruz :) görüşmek için aramızda baya mesafeler var görşünce de iftar vs derken yorgun argın:) bakalım hayırlısı... sonucu çok merak ediyorum
Normalde zaten gün aşırı birliktelik olmalı. Sadece yumurtlamanın olduğu ve çatladığı 2-3 gün ard arda ilişki olmalı. Spermler kaliteli oluyor sadece sayıda biraz düşüklük yaşanabilir. Ama zaten tam günleri olduğu için etkilemiyor. Keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsiniz her gün 1 kaşık her açıdan şifa olurHergun birliktelikte olunca acaba spermler yeterince iyi oluyor mudur yani gunasiri yapmanin mantigi spermler daha kaliteli olsun diye sanirim ama yumurtlama olunca da hergun birlikte olup hic riske atmamak daha mi mantikli?
Hergun birliktelikte sperm haraketliligi artsin diye erkeklere yedirilecek icirilecek bisi var midir ki :)
Silikleştiği günden sonrasının çok önemi Yok. Ama nadiren de olsa ayda iki defa yumurtlama ihtimali söz konusu. O yüzden sonraki regle kadar devam edilebilir iki günde bir. Ama biz silik çizgiden sonra bırakmıştık desem yeriKaç gün daha ilişki olması lazım acaba çift çizgiden sonra? Bizim koyu olduğu gün ve silikleştiği gün bir kez oldu
Cok tesekkurler cevabiniz icin. O kadar doktora gittim anlatmiyorlar ki hic boyle burasi da olmasa hic bilemicem tesekkurler ederim.Normalde zaten gün aşırı birliktelik olmalı. Sadece yumurtlamanın olduğu ve çatladığı 2-3 gün ard arda ilişki olmalı. Spermler kaliteli oluyor sadece sayıda biraz düşüklük yaşanabilir. Ama zaten tam günleri olduğu için etkilemiyor. Keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsiniz her gün 1 kaşık her açıdan şifa olur
Peko ovulasyon testi hic kullandiniz mi? Koyulasinca mi yumurtlama oluyor? Peki catlama onun ardindaki gunlerde mi oluyor biliyor musunuz?Normalde zaten gün aşırı birliktelik olmalı. Sadece yumurtlamanın olduğu ve çatladığı 2-3 gün ard arda ilişki olmalı. Spermler kaliteli oluyor sadece sayıda biraz düşüklük yaşanabilir. Ama zaten tam günleri olduğu için etkilemiyor. Keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsiniz her gün 1 kaşık her açıdan şifa olur
Ben ovulasyon testi ile hamile kaldım. Tabi kullanıp hamile kalamadığım aylarda oldu. Ama öncesinde birkaç operasyon geçirdim. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa eşinizde veya sizde yararlı bir test. Ultrasonla en net cevap olur bunlar için ama benim hamile kaldığım ay şöyle olmuştu: adetimin bittiği gün ilişkiye başladık gün aşırı. Aynı anda ovulasyon testine de başladım kaçırmamak için. Sonra koyulaştığı gün bizim ilişki günümüze denk gelmedi ve açıkçası yorgunluktan istemedikte (önceki aylarda zorlayınca psikolojik baskıdan ilişki olmuyordu biz de çok zorlamayalım dedik) ertesi gün test silikleşti ve ilişkiye de girmemiz gerekiyordu zaten iki günde 1 mantığıyla ve birliktelik sonrasında çok üstüne düşemedik. Ben bu ay da olmayacak düzenli birliktelik olmadı derken hamile kaldığımı öğrendim. Test koyulaştıktan sonra silikleştiği ilk gün çatladığını biliyorum. Bir önceki kayıp gebeliğimde iki gün üst üste koyu üçüncü gün silikti ve o ay o 3 gün ilişki sayesinde gebe kalmıştım.Peko ovulasyon testi hic kullandiniz mi? Koyulasinca mi yumurtlama oluyor? Peki catlama onun ardindaki gunlerde mi oluyor biliyor musunuz?
Yine super bir cevap ya aradigim sorularin cevabi sizdeymis :) cok tesekkur ederim. Koyu gunleri ve hemen ardindaki silik gunu degerlendirecegim kesinlikle ve tabi ki regl sonrasi gunasiri iliski. Cok dusunup kendimi sartlamamaya da calissam en guzeli olur gsliba.. ama yaz tatiline girdimm ogretmenim. O yuzden bu yaz dusunecegim cok bisi yok. Kendime bir ugras bulayim. Cok cok tesekkur ederim uzunca aciklayici bir sekilde yazmissiniz. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah :)Ben ovulasyon testi ile hamile kaldım. Tabi kullanıp hamile kalamadığım aylarda oldu. Ama öncesinde birkaç operasyon geçirdim. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa eşinizde veya sizde yararlı bir test. Ultrasonla en net cevap olur bunlar için ama benim hamile kaldığım ay şöyle olmuştu: adetimin bittiği gün ilişkiye başladık gün aşırı. Aynı anda ovulasyon testine de başladım kaçırmamak için. Sonra koyulaştığı gün bizim ilişki günümüze denk gelmedi ve açıkçası yorgunluktan istemedikte (önceki aylarda zorlayınca psikolojik baskıdan ilişki olmuyordu biz de çok zorlamayalım dedik) ertesi gün test silikleşti ve ilişkiye de girmemiz gerekiyordu zaten iki günde 1 mantığıyla ve birliktelik sonrasında çok üstüne düşemedik. Ben bu ay da olmayacak düzenli birliktelik olmadı derken hamile kaldığımı öğrendim. Test koyulaştıktan sonra silikleştiği ilk gün çatladığını biliyorum. Bir önceki kayıp gebeliğimde iki gün üst üste koyu üçüncü gün silikti ve o ay o 3 gün ilişki sayesinde gebe kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?