Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapavak olan veya yumurtlamaya takıp edecek olan gelsşn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım bügun sn günu hafta sonu başlarım hem ona hemde 2 günde bir ilişki ihmal etmeyeceğim allahım insallah bizim gibi isteyen tüm herkezin duasını kabul etsin inşallah ❤ 🤰🤲🤲

Bende 1 eylülde adet olmuştum 5 eylülde bitti adetim 10 eylülden itibaren yaptım ovulasyon testi, 11 inde piki gördüm değerlendirdim o günleri komple ve beklemedeyiz bakalım hala adet olmadım..
Eğer olmazsa yine başlayacağım ovulasyona en garanti en güzel yöntem bence.. bazen insan bıkıyor test yapmaktan ama olsun bugünleri bu stresleri unutturacak inşallah bebişler kucağımıza geldiğinde :KK68:

İnşallah Allah hepimize çifter çifter versin göbüşleri kocman büyüsün geceleri aglama sesiyle uyandırsın evinize neşe getirsin inşallah kimseyi evlat acısı yaşatmasın allahım kim istiyorsa çifter çifter versin

Slm kızlar ben yumurtlama mı akıntım ile takip ediyorum çünkü baya belirgin oluyor hatta ilk gögslerim acısı başlıyor sonra akıntı beyaz pütürlü sonra açılmaya başlıyo rengi ve akşamları yanaklarım kızarp ateşleniyor saydam şeffaf akıntı geliyor ozamn anlıyorum yumurtlama oluyor ve sancım çok oldu bu sefer hergnü degerlendrdik hatta akıntımın bittigi günü de degerelndirdim çatlama olduktan sonra 24saat daha yaşıyor yumurta diye ben bu şekilde beklemedeyim şuan benim gibi takip eden var mı?

Back