ben netten çoklu alıyorum ama medısmartta 5 tane var dıye bılıyorum. senın gunun net olmadıgında çoklu almanda fayda var. çift çizgiyi gördüğünüz gün ilişki olması gerekıyor. yumurta catladıgında tüplerde sperm olması sans arttırıyor. çift çizgiyi gorunce en fazla 36 saat var demektır. bundan sonra yumurtanın 48 saat canlı kalma süresi var.yanı onunuzdekı 3,5 gun sansınızın çok yuksek oldugu gunler.gun asırı ılıskı onerılıyor. ama sperm sayısı ıle ılgılı bır sorun yoksa hergun ılıskı olabılır
merhaba arkadaşım netten çoklunun adı ne veya linkini yollayabilirmisin
buradan link göndermek yasak diye biliyorum. ben gittigidiyordan alıyorum. bir arkadas var orada ondan temın edıyorum. senın ozelın kapalı dıye mesaj atamdım.
Ben de ordan alıyorum yumurtlama testlerini..
ben dun bı eczaneye sordum dogrulugubdan suphe edılıyor bızde yok zaten dedı bende almaktan vazgectım
Kızlar lütfen bu konuda bilgisi olan beni bilgilendirsin
15 temmuz reglim başladı.yumurtlama takibi yaptırmayı karara aldım bu ay.Doktora gittim.Sağ yumurtalıgında gelişen yumurtan var dedi reglin 11 ci günü yumurtam 18 mm di.ayın 29 u bazal sıcaklıgım 37.3 kalktı.Yumurtagımda ağrılar falan oldu.Doktorum yumurtan çatlamış gözün aydın dedi.Gün aşırı ilişkiniz olsun dedi.Yarını yine sabah erkenden sıcaklıgımı ölçtüm.36.9 a inmişti.Bu günse bakıyorum 36.6 ya indi.Kızlar demek hamilelik oluşmadı dimi ondanmı sıcaklık indi.
Bilmek istediği bu kızlar...
Eger hamilelik baş tutarsa sıcaklık yüksekmi kalır yoksa inermi..Lütfen bilgilendirirn ya morelim çok bozuk
merhaba kızlar bende gittigidiyordan alıyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/18-ADET-OVULASYON-TESTI-3-ADET-GEBELIK-TESTI_W0QQidZZ11671695
bu linkten satın aldım.siparişim ertesi gun geldı. kullanımıda kolay. adet gunume az kaldı umarım bu sefer gebelik testindede çift çizgiyi görücemm:teytey::teytey:
O yumurtlama testlerini alanlar hep bu siteden anladığım kadarı ile:dance:
Ama linki sil bence..Reklam yapmak yasak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?