Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi verebilirim. Fazla var.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.926
5.475
158
Benim bebeğim 1yaşında. Hamile kalmadan ovulasyon testleri kullandım. Büyük kutu var elimde. Icinde 15 kusur vardir. kargo ödemesini siz karsilarsanız gönderebilirim. AMA LUTFEN GERCEKTEN MADDI DURUMU KÖTÜ OLANLAR YAZABILIRSE SEVINIRIM. MEMUR OLANLAR YAZMASIN. Tabiki bunun kontrolünü yapamam ama hakkımı helal etmiyorum bilginiz olsun

Kutumda 20 tane ovulasyon testi 3 tane de gebelik testi çıktı. Laboquick marka. Yalnız kargo ücretleri pahalılaştı. Dün sadece evrak gönderdim 16 tl tuttu. 20küsur tutar kargo. Bakarsınız sizin için uygunsa gönderirim

Son düzenleme:
İyi niyetliliğiniz için tebrik ederim inşallah durumu olmayan birine nasip olur . Ovülasyon testiyle mi kaldınız peki

İyi niyetliliğiniz için tebrik ederim inşallah durumu olmayan birine nasip olur . Ovülasyon testiyle mi kaldınız peki
Sagolun. Evet öyle. Kendi kemdine yumurtlama günü takip etme yöntemleri de var fakat ben beceremedim. Sonra bu çubukları duydum. Bende işe yaradı.

Mrb canim
Innovitami test

Merhabalar eğer kimseye söz vermediyseniz benim testlere ihtiyacım var. Doktor bu ay ovulasyon testi kullanmamı söyledi.

ne zamandan beri deniyordunuz ve hastalığını var mıydı
Genetik kan pihtilasmam vardı. Her gün aspirin de içiyordum zaten. Bir türlü hamile kalamıyordum. Ovulasyon takibini doktor önermedi kendim bu siteden okuyarak denedim ve ilk ay yine olmadı ama 2. ay hamile oldum şükür.

Merhabalar eğer kimseye söz vermediyseniz benim testlere ihtiyacım var. Doktor bu ay ovulasyon testi kullanmamı söyledi.
Kimseye soz vermedim. Simdi işteyim aksam markasını ve kutunun içindeki tam sayıyı yazayım sizin icin uygunsa özelden yazarsınız

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Kutumda 20 tane ovulasyon testi 3 tane de gebelik testi çıktı. Laboquick marka. Yalnız kargo ücretleri pahalılaştı. Dün sadece evrak gönderdim 16 tl tuttu. 20küsur tutar kargo. Bakarsınız sizin için uygunsa gönderirim. Neefeess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…