• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalperestleydi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
207
49
18
26
Merhaba herkese arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz ovulasyon testim acaba yumurtlama varmı şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar😍
20191115_141019.jpg

Arkadaşlar ovulasyon testi yaptığınızda pozitif olduğunda yumurtlama akıntısı denen yumurts beyazına benzeyen ve uzayan akıntı da oluyor mu ?

Arkadaşlar ovulasyon testi yaptığınızda pozitif olduğunda yumurtlama akıntısı denen yumurts beyazına benzeyen ve uzayan akıntı da oluyor mu ?
Çoğu zaman olmuyor canım duydugum kadarıyla yumurtlamadan 3gün önce veya 3 gün sonrada olabiliyormuş akıntıya çokta güvenmemek lazım

Yaa bende adetin 14 , günü oluyor yumurtlama olunca oluyor zannetmiştim. Hr durum olasılıkları daha da katlıyor 😁 teşekkürler cevabın için 😊
Belki sende yumurtlama olunca oluyordur canım ama herkeste aynı olmuyor muş yumurtlamadan 3 gün öncede 3 gün sonrada akıntı olabiliyormuş bende dikkat ettim yumurtlamadan 3 gün önce akıntım oluyor üç gün sonra ovulasyon da yumurtlama görüyorum belli olmuyor yani o canım 😊🤗

Belki sende yumurtlama olunca oluyordur canım ama herkeste aynı olmuyor muş yumurtlamadan 3 gün öncede 3 gün sonrada akıntı olabiliyormuş bende dikkat ettim yumurtlamadan 3 gün önce akıntım oluyor üç gün sonra ovulasyon da yumurtlama görüyorum belli olmuyor yani o canım 😊🤗
Ben ovu testini kullanmadığımdan merak ettüm acaba yanlış mı takip edüyorum diye . Senin yumurtlaman adet döngüsünün ortasına mı denk geliyor.kaçıncı günü oluyor yumurtlaman ve akıntın canım

Ben ovu testini kullanmadığımdan merak ettüm acaba yanlış mı takip edüyorum diye . Senin yumurtlaman adet döngüsünün ortasına mı denk geliyor.kaçıncı günü oluyor yumurtlaman ve akıntın canım
Bende pco oldugu için pek belli olmuyor canım ama genelde adetimin 1. Gününden sayarak 16. Veya 17. Gününe denk geliyor ovulasyon testi kullanmanı öneririm canım kullanıp hamile kalanlar çok

Bende pco oldugu için pek belli olmuyor canım ama genelde adetimin 1. Gününden sayarak 16. Veya 17. Gününe denk geliyor ovulasyon testi kullanmanı öneririm canım kullanıp hamile kalanlar çok
Takip ettiğim zaman o akıntıdan 14 gün sonra adet oluyorum. Doktor yumurtlamadan 14 g0n sonra adet olursun ne olursa olsun demişti.Eğer pco varsa inofolic kullansana. Prospektüsünde de pco için diye yazıyor.

Back