Ovulasyon testi ve uygulama

anyone1ri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
32
8
26
Kizlar ovuslayon testini adetimin bittiği günden başladım. Hala aynı. Uygulamaya görede ovulasyonda 1. Günüm. Ne zaman koyulasir pik görürüm acaba

Eklentiler

• 1000068023.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 21
Uygulamalar yanıltıcı oluyor genelde. Devam edin test yapmaya. Benim eskiden adetten hemem sonra pik oluyordu yavas yavas kaydı döngünün 17.18.günlerinde oluyor bu aralar.

Kizlar ovuslayon testini adetimin bittiği günden başladım. Hala aynı. Uygulamaya görede ovulasyonda 1. Günüm. Ne zaman koyulasir pik görürüm acaba
Ben adet bitiminden 5 gün sonra başladım böyle çıktı uygulamayla yakın bir tarih çatlama olmuş mu onu anlayamadım ama

Eklentiler

• 1000028122.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 24
Ben adet bitiminden 5 gün sonra başladım böyle çıktı uygulamayla yakın bir tarih çatlama olmuş mu onu anlayamadım ama

Sizin yaklaşmış koyulasmis hatta o zaman. Ben degerlendirirdim böyle olsa bende

bende de uygulamada gösterilenden 3-4 gün önce oluyordu ovulasyon. yani çok güvenilir değil uygulamalar sıvı alımına ve test saatlerine dikkat ederek devam edin testlere inşallah pozitifi görür ve olumlu sonuc alırsınız

Kızlar benimkilerde böyle az önce yaptım bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG20241122115736.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…