Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşılaştıricam bakalim pik günüyle uyumlu olacak mı. Gereksiz heyecanlanıyorumUygulamalar yanıltıcı oluyor genelde. Devam edin test yapmaya. Benim eskiden adetten hemem sonra pik oluyordu yavas yavas kaydı döngünün 17.18.günlerinde oluyor bu aralar.
Ben adet bitiminden 5 gün sonra başladım böyle çıktı uygulamayla yakın bir tarih çatlama olmuş mu onu anlayamadım amaKizlar ovuslayon testini adetimin bittiği günden başladım. Hala aynı. Uygulamaya görede ovulasyonda 1. Günüm. Ne zaman koyulasir pik görürüm acaba
Ben adet bitiminden 5 gün sonra başladım böyle çıktı uygulamayla yakın bir tarih çatlama olmuş mu onu anlayamadım ama
Sizin yaklaşmış koyulasmis hatta o zaman. Ben degerlendirirdim böyle olsa bendeBen adet bitiminden 5 gün sonra başladım böyle çıktı uygulamayla yakın bir tarih çatlama olmuş mu onu anlayamadım ama
Bende değerlendirdim de baştan 4. Koyuydu bende ama tekrar koyulaşma var gibi geldi ondan şüphe ettimSizin yaklaşmış koyulasmis hatta o zaman. Ben degerlendirirdim böyle olsa bende
Dün okumuştum yine burda bi konuda 2 kere yumurtlama olabiliyormuş sanırımBende değerlendirdim de baştan 4. Koyuydu bende ama tekrar koyulaşma var gibi geldi ondan şüphe ettim
Sizin de koyulasmis ilk 3 teste sonra siliklesmis, yumurtlama olmuş sanırım ilk 3 testte.bende ilk kez kullanıyorum yorumlayabilir misiniz
Eki Görüntüle 3508046
Tam koyulasmamis daha diğer çizgi, bikac güne olur yumurtlamanizKızlar benimkilerde böyle az önce yaptım bir bakar mısınız
Aa bilmiyodum inşallah öyledirDün okumuştum yine burda bi konuda 2 kere yumurtlama olabiliyormuş sanırım
Bende dün ilk defa okudum öğrendimAa bilmiyodum inşallah öyledir
gerçekten mi ozaman bugün çatladı mıSizin de koyulasmis ilk 3 teste sonra siliklesmis, yumurtlama olmuş sanırım ilk 3 testte.
Doğrudur o zaman teşekkürler bilgi içinBende dün ilk defa okudum öğrendim
Bugun yaptığınızda da koyu muydu ikisi de , hangisiydi en son yaptığınız test ,gerçekten mi ozaman bugün çatladı mı
Bugun yaptığınızda da koyu muydu ikisi de , hangisiydi en son yaptığınız test ,
O zaman çatlamış büyük ihtimal siliklesmis cunkuen altta olan test bugün saat 14.30 da yaptım