• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ve sogan kuru....

Koyu kırmızı olduğunda yumurtlama başlamış oluyor demektir. Gerçi seninki baya erken bir dönemmiş. Peki kaç günde bir adet oluyorsun? pko varmı sende?

mrb arkadaşlar..bu ay hem ovulasyon testıne hem sogankurune başladım..adetımın 7.gunu testlerden yapmaya başladım..7.gun yapığım testte bıle ıkıncı cızgı baya koyuydu sızce bu ne anlama geliyor???yanı aynı koyulukta deıllerdı ama baya koyuydu yanı???lütfen yorumlarmısınız..Eki Görüntüle 716986 Eki Görüntüle 716987

canim bende de tersi oluyor adete bir kac gun var senikiler gibi koyucizgillerle karsilasdim bu ne demek acaba? simdi benim adete 2-3 gun var oturub pasa pasa gelmesini bekliyorum ama sen istersen cigileri gorduyun anadan calisma yap yumurtan olgunlasmaga baslamis ve 2 cizgi tam koyuysa catlamis ve yumuytalama olmus demekdir ben boyle duydum

Koyu kırmızı olduğunda yumurtlama başlamış oluyor demektir. Gerçi seninki baya erken bir dönemmiş. Peki kaç günde bir adet oluyorsun? pko varmı sende?

canım normalde 30-35 günde bır adet guruyordum..8 aylık evlıyım uc aydır bebek dusunmeye başladık..ne zamankı bebek dusunmeye başladık benım adetım gecıkmeye başladı yanı ıkı dır adetım bır ay- 15 gun gecıktı son adetimde 4 gun soğan suyu ıctım bır hafta gecıkmeli geldı belki daha fazla gecıkcektı ama soğan suyundan dolayı daha erken geldı..cunku ondan öncekinde tam bır ay gecıkmıstı ıkı ayrı doktora gıttım ıkısıde mevsımsel yada stresten olabılcenı soledı..kıstımın olmadıgnı soledi...adetim 6 gun suruo ben 6.gun soğana başladım bugun soğanda 6.gunum..sogan suyunun erken yumurtlama yaptıgnı duydum ama ama bendede gecerlı oldumu onu bilmiyorum..yanı cızgım daha koyulascak mı yoksa en koyusu bumu anlamadım ama hergun yapmaya devam edıcem en koyuyu görene kadar..gorurmuyum bilmiorum:)bugunkunu daha yapmadım 5-6 gıbı bugünkü testımıde yapıcam..sızce bu koyuluk daha da artıyomu yoksa en koyu bu mu..

canim bende de tersi oluyor adete bir kac gun var senikiler gibi koyucizgillerle karsilasdim bu ne demek acaba? simdi benim adete 2-3 gun var oturub pasa pasa gelmesini bekliyorum ama sen istersen cigileri gorduyun anadan calisma yap yumurtan olgunlasmaga baslamis ve 2 cizgi tam koyuysa catlamis ve yumuytalama olmus demekdir ben boyle duydum

bı kac topıkte okudum..hamıleykende senın durumundakı gıbı oluyomus yanı hep koyu cıkıomus...bı gebelik testı deneyebılırsın..erken gebelik testleri oluyo onlardan bı dene;)ınsallah hamılesındır..ne zamndır ıstıosun ılk mı olcak ne kadarlık evlısın:):):)????

Testi bende yaptım bu ay kızlar adetten hemen sonra silik hatta bazı günler koyu diyebileceğim cızgiler çıktı ama 16. Gün o kadar koyuydu ki c çizgisini bile geçmişti o günü bekleyin derim

Evet canım 10 yazan varya onu gördüğümde işte dedim yakaladık ama 16 sındaki siyaha yakın koyü çıkıyo internette resimler var koyu resimler bende bakmıştım hemde koyu olmadan birgün önce yine silikti ümidi kesmek üzereydim laboquick kullanmıştım ucuz dedim kesin bozuktur:) tabi günleri pek. Boş geçirmedik ;) ama bakalım sat30 Mayıs bekliyorum

Evet canım 10 yazan varya onu gördüğümde işte dedim yakaladık ama 16 sındaki siyaha yakın koyü çıkıyo internette resimler var koyu resimler bende bakmıştım hemde koyu olmadan birgün önce yine silikti ümidi kesmek üzereydim laboquick kullanmıştım ucuz dedim kesin bozuktur:) tabi günleri pek. Boş geçirmedik ;) ama bakalım sat30 Mayıs bekliyorum[/QUO canım cok teskur ederim beni bigılendırdıgın ıcın..bende koyulaşmasını beklıcem..tabı bu arada yıne gun aşırı ılıskıye devam ama kasmadan;)seninde güzel haberlerini bekliyorun ınsallah..rabbım kucağımızı bos bırakmasın inşallah..isteyen herkescıklere versin:)

Evet canım 10 yazan varya onu gördüğümde işte dedim yakaladık ama 16 sındaki siyaha yakın koyü çıkıyo internette resimler var koyu resimler bende bakmıştım hemde koyu olmadan birgün önce yine silikti ümidi kesmek üzereydim laboquick kullanmıştım ucuz dedim kesin bozuktur:) tabi günleri pek. Boş geçirmedik ;) ama bakalım sat30 Mayıs bekliyorum

canım cok teskur ederim beni bigılendırdıgın ıcın..bende koyulaşmasını beklıcem..tabı bu arada yıne gun aşırı ılıskıye devam ama kasmadan;)seninde güzel haberlerini bekliyorun ınsallah..rabbım kucağımızı bos bırakmasın inşallah..isteyen herkescıklere versin:)

bı kac topıkte okudum..hamıleykende senın durumundakı gıbı oluyomus yanı hep koyu cıkıomus...bı gebelik testı deneyebılırsın..erken gebelik testleri oluyo onlardan bı dene;)ınsallah hamılesındır..ne zamndır ıstıosun ılk mı olcak ne kadarlık evlısın:):):)????

1 yildir istiyoruz canim ilk olucak.. artik testlerden umudumu kesmis durumdayim ne olucak bilmiyorum insallah hamilelikdir ama sanmiyorum bu sabah sol tarafdan sanciyla uyandim qaliba adet gelicek bugunlerde :43:

1 yildir istiyoruz canim ilk olucak.. artik testlerden umudumu kesmis durumdayim ne olucak bilmiyorum insallah hamilelikdir ama sanmiyorum bu sabah sol tarafdan sanciyla uyandim qaliba adet gelicek bugunlerde :43:

kıyamam canım ya..umarım bı an once hamıle kalırsın..soğan kurunun kolaylaştırdığını soyluyorlar denedınmı?

kıyamam canım ya..umarım bı an once hamıle kalırsın..soğan kurunun kolaylaştırdığını soyluyorlar denedınmı?

bir kere yaptim oda gecen ay tutmadi bu ayda yapicakdim gec kaldim iste hayirlisi canim insallah ikimizde hayirli haberlerle senin bu topiyinde yer aliriz :54:

evet bugun 15.gun ven benım cızgıler ıkı gundur ııce sılıklestı en koyu hallerı buraya eklediklerimiş...galiba ben yumurtlayamıcam:( $IMG_20130520_190942.jpg

kendıı topıgımdende haykırmadannn gecemıcemmm:1:8 aylık evlıyım ıkı aydır bebiş ıstıoduk..ıkı aydır mevsımsel adet duzensızlıgım vardı...hemm reglım düzene gırsın hemde hamış kalmayı kolaylaştırsın dıye bu ay adetım bıter bıtmez 10 gun sadce aksamları soğan ıctım..ve 7 günden berii ov testıı yaptımmm ve 18.19. günler koyu cızgıyı gordum..18.19. ve 21.gunler calıstık..satımm 11 mayıs...10 mayısta aşırı gogus ağrısından supelenerek test yaptımm ve ıkıncı cızgı sılık cıktı :66::66:11 mayısta doktora kostummm ve hcg 36.5..cok mınık hamıleymısımmmmmm:62::62::62:yupııııııııııı:emir bebek::64::64::64::46::46::46::46::65:65::65:rabbım ısteyenn herkezın göbusunu dolu etsınnn banada sağlıkla kucama almayı nasıp etsın ınsallah...maşallah bereketallah

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bizde bebiş istiyoruz ama benim adet düzensizliğim olduğu için yumurtlama dönemini kacırıyorum doğal olarak yardımcı olurmusunnuzz banaa suan adet görüyorum ve ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum soğan kürü de uygulayacağım...

Cnm eger pko falan yoksa adetin biterbitmez 10 gun aksamlari uyguluyosun sogani pko kist falan varsa adet bitiminden hemen sinra onbes gun sabah aksm iciosun ac karna...ben ovulasyan testini adetim biter bitmz yapmaya basladin 18ve 19 gunler pozitif gordum oylelikle bildim yumurtlamami..gitti gidiyordan aldim labaquik marka 26 tane vardi icinde iki tanede gebelik testi..33 lirayami ne aldm ama degdi..darisi basina canim bol sans:)

Back