• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ve klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mi1002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
143
90
48
28
Bi bakar mısınız bende sürekli çift çizgi çıkıyo bi anlam veremedim. Kalp koyduklarım değerlendirdiğim günler. Bu hafta doktorum klomen verdi adetimin 5. Günü içmeye başlıcam daha önce bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı? Yada hala kullanmakta olup bebiş isteyen var mı? Ben pek anlamadım doktorum bana adetinin 5. Günü tok karnına 5 gün iç ve ilişkiye gir dedi.
766D323D-FB2E-4DF9-8AEA-A741A1FEA50D.jpeg

Merhaba canım testlerden anlamam klomene bende bu ay adetimde başlycgm 4gunu günde 3tane şuanda duphaston kullanıyorum klomen yumurtaları gelistrymus

Merhaba canım testlerden anlamam klomene bende bu ay adetimde başlycgm 4gunu günde 3tane şuanda duphaston kullanıyorum klomen yumurtaları gelistrymus
Bana adetinin 5. Günü kanaman bitsede bitmesede başla 5 gün boyunca tok karnına iç ve değerlendir o günleri dedi. İçinde 10 tablet var 5 bu ayki adetimde 5 diğer ayki adetimde mi kullanıcam (2 ay mı kullanıcam) onu anlamadım. Sizede bebek istediğiniz için mi verdi. İlaçta kısırlık kullanımı İçin yazınca korktum bir an

Bana adetinin 5. Günü kanaman bitsede bitmesede başla 5 gün boyunca tok karnına iç ve değerlendir o günleri dedi. İçinde 10 tablet var 5 bu ayki adetimde 5 diğer ayki adetimde mi kullanıcam (2 ay mı kullanıcam) onu anlamadım. Sizede bebek istediğiniz için mi verdi. İlaçta kısırlık kullanımı İçin yazınca korktum bir an
Günde iki defa mi içeceksin 10 tane var günde iki tane içsem 5gun yapar zaten kisirligi tedavi edici özelliği vardır deniyor korkmaya gerek yok lüzum görmese yazmazdi

Canım ovülasyon testleri hep çift çizgi çıkar zaten herkeste LH var bu nedenle çıkıyor Senin bugün tam pik olmus bugünü değerlendir yarında yap silikleşiyceye kadar eğer eşinde problem yokse silikleşiyceye kadar değerlendir Tatlım Bu testlerde önemli olan 2 çizgininde aynı koyulukta olması

Canım ovülasyon testleri hep çift çizgi çıkar zaten herkeste LH var bu nedenle çıkıyor Senin bugün tam pik olmus bugünü değerlendir yarında yap silikleşiyceye kadar eğer eşinde problem yokse silikleşiyceye kadar değerlendir Tatlım Bu testlerde önemli olan 2 çizgininde aynı koyulukta olması
Malesef değerlendiremedik😞 hayırlısı artık. Teşekkür ederim canımmm🥰

Back
X