• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve hamilelik

zynpgull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
13
1
1
34
Merhaba adetime 3 gun var ve ben bugun sabah erken gebelik testi yaptim cok cok silik bir cizgi varla yok arasiydi,regli bitiminden bu yana da ovulasyon testi yapiyrm bugune kadar ya silik yada hic cizgi yoktu bugun yine ovulasyon testi yaptim ve diger gunlere gore baya koyu cikti acaba hamilelikte lh yuksek cikarmi yada adet yaklastigi icinmi koyulasti cunku burda okudugum cogu yorumda ikiside olabilecegi yaziyodu fotograflari ekleyecegm yardimci olurmusunz (en son fotograf gebelik testi)

Eklentiler

• 20250203_230048.jpg
    20250203_230048.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 20250203_225945.jpg
    20250203_225945.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 12
  • 20250203_131949.jpg
    20250203_131949.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 11
Bence hamilelik var gibi görünüyor bir kan verin netleştirin
Peki ovulasyon testi neden koyu cikti acaba bilginiz varmi bu konuda bugune kadar hic koyu cikmadi ama gun aşiri degerlendirdim ayrica 9 ay oncesi yumurtalik ameliyati gecirdim sag yumurtaligim alindi gecen ay tedavi gordum ama bu ay sadece bitkisel seyler kullandim regli gunu gecmeden kan vermelimiym

Peki ovulasyon testi neden koyu cikti acaba bilginiz varmi bu konuda bugune kadar hic koyu cikmadi ama gun aşiri degerlendirdim ayrica 9 ay oncesi yumurtalik ameliyati gecirdim sag yumurtaligim alindi gecen ay tedavi gordum ama bu ay sadece bitkisel seyler kullandim regli gunu gecmeden kan vermelimiym
Ovulasyon testleri bazen yanıltıyor bende bu ay çatlama gördüm doktora gittim henüz çatlamamış dedi yumurtan. Gebelik testi pozitif gibi duruyor ama tabi bazen yalancı pozitifte çıkartabiliyor bazı testler o yüzden en garantisi kan vermek

Ovulasyon testleri bazen yanıltıyor bende bu ay çatlama gördüm doktora gittim henüz çatlamamış dedi yumurtan. Gebelik testi pozitif gibi duruyor ama tabi bazen yalancı pozitifte çıkartabiliyor bazı testler o yüzden en garantisi kan vermek
Anladim umarim sizde guzel haberler alirsinz 🤲 evet bnde yaniltici olmasindan korkuyrm suan 😔

Back