- Konu Sahibi kepi_pinar
-
Evet bende kullandim ve olumlu sonuc aldim kullandigim ay gebe kaldim 9 aylik bi bekleyisin ardindan gebe kalabildim evet cift cizgiyi gorene kadar yapacaksin testi sabah ilk idrarinla yap bunu ve cift cizgiyi gordugun anda calismalarA baslayin
Hayir canim testi kullandigim ay hamis kaldim baya isime yaradi sadece bi ay kullandim zaten o ayda hamile kaldigimi ogrendim insallah seninde isine yarar ama kan pihtilasmasi icinde mutlaka tedavini gor
öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.
ben ovulasyon testini 3 kere hamile kaldım. hepsinde de ilk aydan hamile kaldım. bende kan pıhtılaşması var. ikisini kaybettim ama şu an tekrar ovulasyon testi sayesinde hamileyim. Allah bu bebeğimi bana bağışlasın.
ovulasyon testini kesinlikle sabah idrarıyla yapma, yanıltıcı olabilir. her gün aynı saatte yamaya çalış. mesela ben her gün saat 3te yapıyodum. 4 saat öncesinden sıvı alımını azalt. ikinci çizgi hep silik çıkar, ikinci çizginin diğeri gibi kopkoyu olması lazım. o koyuluğu gördükten 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demektir. koyu çizgiyi gördüğün gün ve sonraki iki günü iyi değerlendirmek gerekiyor.
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben de uzun bir bekleyişten sonra ovulasyon testi ile hamile kaldım.İlk idrar ile yapılmıyor.Bir de hep aynı saatte yapmak gerek.Şu anda kızım 10 aylık.Umarım sen de olumlu sonuç alırsın.İkisinin de aynı koyulukta çıkması gerek.Gittikçe koyulaşıyor.Sonra da gidek koyuluğu azalıp silikleşiyor zaten.Aynı koyulukta olduğu günleri iyi değerlendir.Ben 30 adet almıştım.Bir de adetine 2-3 gün kala yap.Eğer yine iki çizgi çıkarsa bil ki hamilesin.Ben de öyle oldu.
Ya arkadaşlar ben 28 mayısta adet oldum 2 Haziranda'da adetim bitti adetimin 2. gününde ovolasyon test yapmaya başladım hergün 11:15de hiç saatini geçirmedim hergün aynı saatte yaptım. 7 mayıs Cuma gunu 2. çizgi çok yakındı 8 mayıs 2 çizgi tamamen aynı koyuluktaydı hıc bır farkı yoktu aralarında. Pazar günü 2. çizği daha silikti pazartesi,salı,çarşamba çizgi hiç görünmedi bugün Perşembe 2 çizği koyu çizğiyle neredeyse aynı koyulukta bir insan ayda 2 kez yumurtlamaz sanırsam. 2.çizgi neden hemen hemen aynı koyulukta bu arada 2 hazirandan beri gün aşırı beraberlik oldu ovolasyon testinde hamilelik belirtisi belli olurmu? olsa bile şuan hamilelik belli olması için çok erken Beta HCG'de bile belli olmaz. Kafamı karıştırdı bu test şimdi neyse yarın bidaha yapacam aynı koyuluk çıkacakmı bakalım.Bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
canim hamileligini ovulasyon testiyle ogrenmissin peki silikmiydi yoksa koyu muBen de uzun bir bekleyişten sonra ovulasyon testi ile hamile kaldım.İlk idrar ile yapılmıyor.Bir de hep aynı saatte yapmak gerek.Şu anda kızım 10 aylık.Umarım sen de olumlu sonuç alırsın.İkisinin de aynı koyulukta çıkması gerek.Gittikçe koyulaşıyor.Sonra da gidek koyuluğu azalıp silikleşiyor zaten.Aynı koyulukta olduğu günleri iyi değerlendir.Ben 30 adet almıştım.Bir de adetine 2-3 gün kala yap.Eğer yine iki çizgi çıkarsa bil ki hamilesin.Ben de öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?