- Konu Sahibi kepi_pinar
Merhabalar arkadaşlar burada yeniyim -:) 8 ay önce 6 aylık düşük yaptım ilk bebeğim olacaktı. Fakat kısmet olmadı rabbim böyle istedi. Gerekli tüm testlerden sonra kanımda pıhtılaşma çıktı birdahaki hamilelikte öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanman lazım dedi doktor. Geçen ay korunmayı bıraktık normalde adet düzenim 30 ile 35 gün arası fakat geçen ay korunmayı bıraktığımızda ben biraz sitres yaptım acaba hamile kalabildim mi vs vs diye. tam 40 gün sonra adet gördüm şuanda hastayım. Yumurtlama tarihim nezaman olabileceğini bilmiyorum eczanelerde satılan ovolasyon testleri varmış internetten 30 Adet Ovulasyon Testi + 15 Adet Gebelik Testi 46,50 TL Coretests adında ovulasyon testi aldım bugun başladım hersabah saat 11de testi yapsam yumurtlama tarihim belli olurmu? Coretest kullanan varmı? bu test bitanesi kırmızı çizgi diğeri ise çok silip neredeyse gözle görünmeyecek şekilde belirsiz çizgi bunların ikiside koyu olduğunda hemen akibetinde birleşme olması gerekli mi? bu testlerle sonuç alan varmı? yeniden hamile kalıp bebek sahibi olmayı çooooooook istiyoruz.