• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve gebelik

kepi_pinar

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
15
1
6
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar burada yeniyim -:) 8 ay önce 6 aylık düşük yaptım ilk bebeğim olacaktı. Fakat kısmet olmadı rabbim böyle istedi. Gerekli tüm testlerden sonra kanımda pıhtılaşma çıktı birdahaki hamilelikte öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanman lazım dedi doktor. Geçen ay korunmayı bıraktık normalde adet düzenim 30 ile 35 gün arası fakat geçen ay korunmayı bıraktığımızda ben biraz sitres yaptım acaba hamile kalabildim mi vs vs diye. tam 40 gün sonra adet gördüm şuanda hastayım. Yumurtlama tarihim nezaman olabileceğini bilmiyorum eczanelerde satılan ovolasyon testleri varmış internetten 30 Adet Ovulasyon Testi + 15 Adet Gebelik Testi 46,50 TL Coretests adında ovulasyon testi aldım bugun başladım hersabah saat 11de testi yapsam yumurtlama tarihim belli olurmu? Coretest kullanan varmı? bu test bitanesi kırmızı çizgi diğeri ise çok silip neredeyse gözle görünmeyecek şekilde belirsiz çizgi bunların ikiside koyu olduğunda hemen akibetinde birleşme olması gerekli mi? bu testlerle sonuç alan varmı? yeniden hamile kalıp bebek sahibi olmayı çooooooook istiyoruz.

Evet bende kullandim ve olumlu sonuc aldim kullandigim ay gebe kaldim 9 aylik bi bekleyisin ardindan gebe kalabildim evet cift cizgiyi gorene kadar yapacaksin testi sabah ilk idrarinla yap bunu ve cift cizgiyi gordugun anda calismalarA baslayin

Evet bende kullandim ve olumlu sonuc aldim kullandigim ay gebe kaldim 9 aylik bi bekleyisin ardindan gebe kalabildim evet cift cizgiyi gorene kadar yapacaksin testi sabah ilk idrarinla yap bunu ve cift cizgiyi gordugun anda calismalarA baslayin

Cevabın için teşekkür ederim canım. Ama diyorlarki sabah ilk idararla yapmayın en uygun saat 10-ile 12 arası öncesinde çok sıvı tğketmeyin diyorlar. İlk aymı hamiş oldun yoksa 9 ay boyunca bu testi yapıp 9 ay sonramı hamile kaldın tam anlayamadım canım?

Hayir canim testi kullandigim ay hamis kaldim baya isime yaradi sadece bi ay kullandim zaten o ayda hamile kaldigimi ogrendim insallah seninde isine yarar ama kan pihtilasmasi icinde mutlaka tedavini gor

Hayir canim testi kullandigim ay hamis kaldim baya isime yaradi sadece bi ay kullandim zaten o ayda hamile kaldigimi ogrendim insallah seninde isine yarar ama kan pihtilasmasi icinde mutlaka tedavini gor

inşallah canım benimde işime yarar. kısmet Allah ne isterse onu bize nezaman vermeyi nasip ederse ozaman olur tabikii. kan pıhtılaşması için önceden tedavi görülmüyormuş hamileliğini öğrenir öğrenmez mutlaka bu iğneye ve asprine başlamalısın dedi dr.

öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.
ben ovulasyon testini 3 kere hamile kaldım. hepsinde de ilk aydan hamile kaldım. bende kan pıhtılaşması var. ikisini kaybettim ama şu an tekrar ovulasyon testi sayesinde hamileyim. Allah bu bebeğimi bana bağışlasın.
ovulasyon testini kesinlikle sabah idrarıyla yapma, yanıltıcı olabilir. her gün aynı saatte yamaya çalış. mesela ben her gün saat 3te yapıyodum. 4 saat öncesinden sıvı alımını azalt. ikinci çizgi hep silik çıkar, ikinci çizginin diğeri gibi kopkoyu olması lazım. o koyuluğu gördükten 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demektir. koyu çizgiyi gördüğün gün ve sonraki iki günü iyi değerlendirmek gerekiyor.
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.
ben ovulasyon testini 3 kere hamile kaldım. hepsinde de ilk aydan hamile kaldım. bende kan pıhtılaşması var. ikisini kaybettim ama şu an tekrar ovulasyon testi sayesinde hamileyim. Allah bu bebeğimi bana bağışlasın.
ovulasyon testini kesinlikle sabah idrarıyla yapma, yanıltıcı olabilir. her gün aynı saatte yamaya çalış. mesela ben her gün saat 3te yapıyodum. 4 saat öncesinden sıvı alımını azalt. ikinci çizgi hep silik çıkar, ikinci çizginin diğeri gibi kopkoyu olması lazım. o koyuluğu gördükten 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demektir. koyu çizgiyi gördüğün gün ve sonraki iki günü iyi değerlendirmek gerekiyor.
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Bakalım adetim dün bitti her ihtimale karsı ben ilk defa yaptıgım için geçen haftadan beri yani adetimin 3. gününden beri yapıyorum hergün saat 11:30 gibi yapıyorum 11:30 kadar sıvı almamaya özen gösteriyorum. Kaç aylık hamilesin canım Rabbim sağ sağlık kucağına almayı nasip eder inşallah. Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğini sana bağışlasın. Hergün iğne ve aspirini kullanıyormusun? off wallaa illakin zordur ama ben yeterki bebiş sahibi olayım hergün iğne olmaya razıyım wallaa:-)

Ben de uzun bir bekleyişten sonra ovulasyon testi ile hamile kaldım.İlk idrar ile yapılmıyor.Bir de hep aynı saatte yapmak gerek.Şu anda kızım 10 aylık.Umarım sen de olumlu sonuç alırsın.İkisinin de aynı koyulukta çıkması gerek.Gittikçe koyulaşıyor.Sonra da gidek koyuluğu azalıp silikleşiyor zaten.Aynı koyulukta olduğu günleri iyi değerlendir.Ben 30 adet almıştım.Bir de adetine 2-3 gün kala yap.Eğer yine iki çizgi çıkarsa bil ki hamilesin.Ben de öyle oldu.

Ben de uzun bir bekleyişten sonra ovulasyon testi ile hamile kaldım.İlk idrar ile yapılmıyor.Bir de hep aynı saatte yapmak gerek.Şu anda kızım 10 aylık.Umarım sen de olumlu sonuç alırsın.İkisinin de aynı koyulukta çıkması gerek.Gittikçe koyulaşıyor.Sonra da gidek koyuluğu azalıp silikleşiyor zaten.Aynı koyulukta olduğu günleri iyi değerlendir.Ben 30 adet almıştım.Bir de adetine 2-3 gün kala yap.Eğer yine iki çizgi çıkarsa bil ki hamilesin.Ben de öyle oldu.

İnşallah canım. Şuan için yapıyorum hep tek çizği koyu diğer çizgi silik. İnşallah hayırlı güzel haber yazarım sizlere. Prenses kızına bir ömür sağlık dilerim :-)

Ya arkadaşlar ben 28 mayısta adet oldum 2 Haziranda'da adetim bitti adetimin 2. gününde ovolasyon test yapmaya başladım hergün 11:15de hiç saatini geçirmedim hergün aynı saatte yaptım. 7 mayıs Cuma gunu 2. çizgi çok yakındı 8 mayıs 2 çizgi tamamen aynı koyuluktaydı hıc bır farkı yoktu aralarında. Pazar günü 2. çizği daha silikti pazartesi,salı,çarşamba çizgi hiç görünmedi bugün Perşembe 2 çizği koyu çizğiyle neredeyse aynı koyulukta bir insan ayda 2 kez yumurtlamaz sanırsam. 2.çizgi neden hemen hemen aynı koyulukta bu arada 2 hazirandan beri gün aşırı beraberlik oldu ovolasyon testinde hamilelik belirtisi belli olurmu? olsa bile şuan hamilelik belli olması için çok erken Beta HCG'de bile belli olmaz. Kafamı karıştırdı bu test şimdi neyse yarın bidaha yapacam aynı koyuluk çıkacakmı bakalım.Bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Ya arkadaşlar ben 28 mayısta adet oldum 2 Haziranda'da adetim bitti adetimin 2. gününde ovolasyon test yapmaya başladım hergün 11:15de hiç saatini geçirmedim hergün aynı saatte yaptım. 7 mayıs Cuma gunu 2. çizgi çok yakındı 8 mayıs 2 çizgi tamamen aynı koyuluktaydı hıc bır farkı yoktu aralarında. Pazar günü 2. çizği daha silikti pazartesi,salı,çarşamba çizgi hiç görünmedi bugün Perşembe 2 çizği koyu çizğiyle neredeyse aynı koyulukta bir insan ayda 2 kez yumurtlamaz sanırsam. 2.çizgi neden hemen hemen aynı koyulukta bu arada 2 hazirandan beri gün aşırı beraberlik oldu ovolasyon testinde hamilelik belirtisi belli olurmu? olsa bile şuan hamilelik belli olması için çok erken Beta HCG'de bile belli olmaz. Kafamı karıştırdı bu test şimdi neyse yarın bidaha yapacam aynı koyuluk çıkacakmı bakalım.Bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Selamun aleykum canmsonuc noldu merak ettim

canim hamileligini ovulasyon testiyle ogrenmissin peki silikmiydi yoksa koyu mu

Back
X