Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

vuslatahasretim

Kûn Fe Yekûn
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
3.471
2.067
63
merhaba kizlar ovulasyon testiyle ilgili bir sorum olacak tecrübe etmis veya bilgisi olanlarin yardim etmesine sevinirim

ovulasyon testi yumurtlama yaklastiginda silik yumurtlamada koyu sonrasinda yine silik oluyor

ben normal yaptim hic tam pik olmadi ama catlatma ignesini kullaninca ertesi gün ve sonraki gün tam pik gibi koyu gördüm sonra daha yapmadim

hamile olunca t cizgisi silikmi oluyor koyumu oluyor ilk baslarda nasildi deneyen yapan varmi ? kacinci gün yapilinca nasil oluyor ?

Başlarda silik yumurtlamaya yakın giderek koyulaşmaya başlar eğer yumutlama hiç olmadıysa tam pik yakalayamazsınız çatlatma ignesi olduğunuz da yumurtanız geliştiği için tam pik olur.
Hamilelikte ise çizgi bayağı belirgin olur eşit çizgi gibi ama herkeste olmayabilir bu.

Catlatma iğnesinin etkisi olabilir pik olmasinda. Bat gunu ve sonrasi genelde ovulasyon testi pik durumuna geciyor oncesinde yine cogu bulanik( dollenme erken olursa koyulasma hizli olur)

tesekkür ederim canim. biraz daha zaman gecsin bakacagim bende son kalan testleri kullanipda.
insallah artik daha koyu cikarda bebeklerimiz olur

Catlatma iğnesinin etkisi olabilir pik olmasinda. Bat gunu ve sonrasi genelde ovulasyon testi pik durumuna geciyor oncesinde yine cogu bulanik( dollenme erken olursa koyulasma hizli olur)
evet ignenin etkisindendi bende bencede. igneden sonra tam pozitifdi sonrasina bakmadim ama biraz daha zaman gecsin bakacagim insallah tesekkür ederim canim

arkadaslar merhaba resimde son 4 güne ait ovulasyon testlerim var.1 .resimde ovuladyon oldu diye dusundum cunku 3 .teste baya siliklesmisti.fakat bugun yani 4. teste yine kizarmaya basladi .ayni durumu yasayan varsa yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG_20181123_154632_056.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…