Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani 19 u pozitif oldu 20si hafif kırmızılık gitti 21 silik çizgiydi 22side 20 yi değerlendiremedim diye korktumTutar inşallah çatladığı günü de değerlendirin
Merhabalar benim de ovülasyon testimi yorumlanabilir misiniz acaba ? Pik olmuşmuMerhaba arkadaşlar ovülasyon testi yapmaktayım ayın 19unda pik gördüm 19-21-22 günlerini değerlendirdim sizce tutar mı ? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Pik canım değerlendir mutlakaMerhaba yumurtlama günümü acaba bu gün anlamadimdaEki Görüntüle 3196479
Yalnız 24 de pik sanırım 25 de pik değerlendirMerhabalar benim de ovülasyon testimi yorumlanabilir misiniz acaba ? Pik olmuşmu
Çok teşekkür ederimPik canım değerlendir mutlaka
Canim bu günde yapdim böyle çıktı bakarmisin acaba ilk defa ovulosyon testi kullanıyorum da çok anlamiyorumÇok teşekkür ederim
İkinci çizgi t çizgisi silikse şuan değil yumurtlama günü ama siz yine değerlendirin bence bende bi kaç gün test yaptım silik hep ama yine de değerlendirdimEki Görüntüle 3198840 kizlar benimkinde bakıp yorumlar mısınız bugün yaptım
Bugünde ovulasyon testi yaptım tam koyu çıktıİkinci çizgi t çizgisi silikse şuan değil yumurtlama günü ama siz yine değerlendirin bence bende bi kaç gün test yaptım silik hep ama yine de değerlendirdim
İkinci çizgi t çizgisi silikse şuan değil yumurtlama günü ama siz yine değerlendirin bence bende bi kaç gün test yaptım silik hep ama yine de değerlendirdim
Yumurtlama olmuş canım mutlaka değerlendirinEki Görüntüle 3199174 bugun ki yaptığım ovulasyon testinde bu cikti
Tmm değerlendirecem inşallah tutarEvet yumurtlama olunca koyu oluyor ve kimisi t c den daha koyuysa gebelik olabiliyor diyo siz mutlaka değerlendirin ve sonra
Bunu sabah yaptım eşimde akşam geliyor akşam yapsam oluyor muYumurtlama olmuş canım mutlaka değerlendirin
Olur olur ama test yapmaya devam et çatlamayı da takip et mutlakaBunu sabah yaptım eşimde akşam geliyor akşam yapsam oluyor mu
24 saat içinde ilişkiye girin deniliyor zaten sizinde saat dilimine giriyorBunu sabah yaptım eşimde akşam geliyor akşam yapsam oluyor mu
Tmm cnmOlur olur ama test yapmaya devam et çatlamayı da takip et mutlaka