Ovülasyon testi ve çatlama

Eklentiler

• 89F4D2C8-5B71-4C22-B600-60E25F182223.jpeg
    115,1 KB · Görüntüleme: 146
  • B40FD2FF-B0D6-4139-9026-571BF73951E7.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 156
Canım günaydın şimdi gördüm mesajını benim hep silik ya hatta daha da silikleşti ya 16 sı gibi yumurtladım adet 10. Günü test olmadığı için kaçırdım , ya bu ay yumurtlamıcam, yada ben yumurtlamıyom

Benim testim hep 17.04 deki gibi senin fotodaki evde olmadığım için atamıyorum şuan . Ama seninki koyulaşmaya başlamış

Tüh ya peki değerlendirmiş miydiniz 10. Güne yakın ya da sonra

Tüh ya peki değerlendirmiş miydiniz 10. Güne yakın ya da sonra
13 ve 16 da değerlendirdik 2 gün yaşasa spermler belki Allah nasip ederse inşallah daha renglime 11 gün var ben erken geb test yapıyorum . Şaka gibi gelebilir sana sigara kullanıyorum olurda silik görürsem bırakıcam ondan içim rahat olmadığı için yapıyorum paso olsada çıkmıcağını bile bile

Yok canım komik gelir mi hiç belli olmaz inşallah birbirimize güzel haberler veririz benim koyulaşıyor galiba bugün ovülasyon testi 2 tane yapıcam artık saat 4 de ve akşam 8 de

Yok canım komik gelir mi hiç belli olmaz inşallah birbirimize güzel haberler veririz benim koyulaşıyor galiba bugün ovülasyon testi 2 tane yapıcam artık saat 4 de ve akşam 8 de
İnşallah canım neden sabah değil bilmediğim için soruyorum

İnşallah canım neden sabah değil bilmediğim için soruyorum
Aslında belli bir sebebi yok sabah 7 buçukta işe gidiyorum 3 buçukta dönüyorum. 4 de yapıyorum . Sonra bir de akşam 8 de yapıyorum.
Ama en iyisi sabah 10 ile akşam 8 arasında yazmakmış

Geldiğinde yapınca aynı anda kasetle onu yapıp atacağım burdan sana koyuluklarını
Teşekkür ederim çok istiyorum aynı anda güzel haberler vermek birbirimize ben de birazdan eve geçicem test yapıcam atarım size inşallah

Benimde forumlardan okuduğum kadarıyla öyle yazıyorlar . Çatlama çok önemliymiş hafif silikleşmeye başlayınca çatlıyormuş . Tutma olasılığı en yüksek zaman diyorlar ama , sen pikken de yapsan 72 saat yaşıyorsa sperm zaten çatlamaya denk gelecek bu 2 gün önemli diyorlar bence değerlendir 2 günüde eğer eşinde sperm problemi yoksa . Problem olanlarda 3 günde 1 diyorlar
Bu akşam ve yarın akşam değerlendirirsek , iki gün üst üste sperm kalitesiz olur mu acaba bilemedim nasıl yapsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…