Merhaba canımResim ekte
Tüh yaCanım günaydın şimdi gördüm mesajını benim hep silik ya hatta daha da silikleştiya 16 sı gibi yumurtladım adet 10. Günü test olmadığı için kaçırdım , ya bu ay yumurtlamıcam, yada ben yumurtlamıyom
13 ve 16 da değerlendirdikTüh yapeki değerlendirmiş miydiniz 10. Güne yakın ya da sonra
Yok canım komik gelir mi hiç13 ve 16 da değerlendirdik2 gün yaşasa spermler belki Allah nasip ederse inşallah daha renglime 11 gün var ben erken geb test yapıyorum . Şaka gibi gelebilir sana sigara kullanıyorum olurda silik görürsem bırakıcam ondan içim rahat olmadığı için yapıyorum paso olsada çıkmıcağını bile bile
İnşallah canım neden sabah değil bilmediğim için soruyorumYok canım komik gelir mi hiçbelli olmaz inşallah birbirimize güzel haberler veririz benim koyulaşıyor galiba bugün ovülasyon testi 2 tane yapıcam artık saat 4 de ve akşam 8 de
Aslında belli bir sebebi yokİnşallah canım neden sabah değil bilmediğim için soruyorum
Anladım canım teşekkür ederimAslında belli bir sebebi yoksabah 7 buçukta işe gidiyorum 3 buçukta dönüyorum. 4 de yapıyorum . Sonra bir de akşam 8 de yapıyorum.
Ama en iyisi sabah 10 ile akşam 8 arasında yazmakmış
Seninkiler saat kaç aralığında ?Anladım canım teşekkür ederim
Seninkiler saat kaç aralığında ?
Aynı saatlerde yapmak da önemli sanırım
İnternetten innovita aldım gelsin onla devam edicem , temin forumda okudum . 30 günde 1 adet gören kadın 24-25 günde pik görmüş benim daha 17. GünSeninkiler saat kaç aralığında ?
Aynı saatlerde yapmak da önemli sanırım
İnşallah hemen gelir test ben geç gelir diye almadım.İnternetten innovita aldım gelsin onla devam edicem , temin forumda okudum . 30 günde 1 adet gören kadın 24-25 günde pik görmüş benim daha 17. Gün
İnşallah hemen gelir test ben geç gelir diye almadım.
Teşekkür ederimGeldiğinde yapınca aynı anda kasetle onu yapıp atacağım burdan sana koyuluklarını
Eve gelince test yaptım sanırım benim pik olmuşGeldiğinde yapınca aynı anda kasetle onu yapıp atacağım burdan sana koyuluklarını
Evet bugün ve yarını kesin değerlendir . Maşallah tam 14. GünEve gelince test yaptım sanırım benim pik olmuş
Bu akşam ve yarın akşam değerlendirirsek , iki gün üst üste sperm kalitesiz olur mu acaba bilemedim nasıl yapsam ?Evet bugün ve yarını kesin değerlendir . Maşallah tam 14. Gün
Bu akşam ve yarın akşam değerlendirirsek , iki gün üst üste sperm kalitesiz olur mu acaba bilemedim nasıl yapsam ?