Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi uzmanları aranıyor:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adanali0134

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
299
177
33
Arkadaşlar, ovülasyon testi diye birşey olduğunu sizlerden öğrenip kullanmaya başladım.
19unda adet oldum, her zamanki gibi 4 gün sürdü ve ben hemen kullanmaya başladım.
Dün bi şüphelendim beyaz/şeffaf bir akıntım vardı.
Her gün işten dönünce yapıyorum testimi, her gün silik çıkıyor, bugün bir baktım ki fotoğraftaki gibi. Sıralı testlerde tarihsiz bugününki. Şimdi bugün ve sonrasını mı değerlendirmek lazım? Aplikasyonlara inansam 4ü görünüyor kaçıracaktım. Bir de yumurtlama için erken değil mi?

Eklentiler

• A4F61342-B7EB-415D-ACB2-3AF0538BCD4F.jpeg
    A4F61342-B7EB-415D-ACB2-3AF0538BCD4F.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 52075574-45CE-4A70-A358-920881DD1D7E.jpeg
    52075574-45CE-4A70-A358-920881DD1D7E.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar, ovülasyon testi diye birşey olduğunu sizlerden öğrenip kullanmaya başladım.
19unda adet oldum, her zamanki gibi 4 gün sürdü ve ben hemen kullanmaya başladım.
Her gün işten dönünce yapıyorum testimi, her gün silik çıkıyor, bugün bir baktım ki fotoğraftaki gibi. Sıralı testlerde tarihsiz bugününki. Şimdi bugün ve sonrasını mı değerlendirmek lazım? Aplikasyonlara inansam 4ü görünüyor kaçıracaktım. Bir de yumurtlama için erken değil mi?
canim cift cizgiyi gördükten yaklasik 36 saat sonra yumurtlama oluyor. mesela bugünü degerlendirirsen kiz olma ihtimali daha yüksek. yarini degerle dirirsen erkek daha yüksek. tabi hersey önce allahin taktiri. bence sen ovulasyon testini yapmaya devam et bazen böyle 2-3 güne kadar koyu cikabiliyor. sonra tekrar siliklestiginde yumurta catlamis anlaminda oluyor. garanti olsun diye bu aksam yarin aksam ve ondan sonrakimeri degerlendir insallah olumlu sonuc alirsin canim rabbim hayirli saglikli evlatlar versin :KK200:

canim cift cizgiyi gördükten yaklasik 36 saat sonra yumurtlama oluyor. mesela bugünü degerlendirirsen kiz olma ihtimali daha yüksek. yarini degerle dirirsen erkek daha yüksek. tabi hersey önce allahin taktiri. bence sen ovulasyon testini yapmaya devam et bazen böyle 2-3 güne kadar koyu cikabiliyor. sonra tekrar siliklestiginde yumurta catlamis anlaminda oluyor. garanti olsun diye bu aksam yarin aksam ve ondan sonrakimeri degerlendir insallah olumlu sonuc alirsin canim rabbim hayirli saglikli evlatlar versin :KK200:
Ya nasıl güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim❤️😘

Canım bu testlerini sıvı alımına ve beklemiş idrar olmasına dikkat ederek yaptıysan en son ki testin pik yapmıs durumda yani yumurtan catlamak üzere gebelik için bugun ve yarını değerlendirebilirsin,,

Uygulamalara pek güvenmemek lazım ortalama bir tahmin gösteriyorlar, bu ovu testine göre bugün pik olmuş yani yumurta çatlamak üzere. Bugünü ve takip eden 3günü değerlendirmek lazım

Canım bu testlerini sıvı alımına ve beklemiş idrar olmasına dikkat ederek yaptıysan en son ki testin pik yapmıs durumda yani yumurtan catlamak üzere gebelik için bugun ve yarını değerlendirebilirsin,,
Evet eve geldikten sonra hiç bişey içmedim ve 1 saat sonra yaptım. Zaten o jel gibi akıntıyı gördüm önce, dedim yumurtlama zamanı oluyor diyorlardı bu akıntı için, ne kadar erken geldi, akşamına test yaptım ve sonuç böyleydi.

Yumurtlamana çok az kalmış. Belki yarın da koyu çıkabilir. Benim 2 gün pozitif çıkıyordu. Silikleştiği gün de ilişki olmalı.

Tek olan doğada pik olmuş sen 3 yada 4 gun arka arkaya ilişkide bulun hemen kalkma ayaklarını havaya kaldır spermin ileriye gitmesine yardımcı olur inş.tutar

Back