Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi üstüste sabah pozitif öğle negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tutor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
58
28
3
Merhaba inofolic combi ve euthrox kullanıyorum acaba ovülasyon testine etki ederler mi? Ben testi yapmaya başladığımdan beri düzensiz sonuçlar aldım ayın 18 nde yumurtalıklarım ağrıdı 19nda pozitif ovulasyon testini yakaladım ancak hergün yapmaya devam ettiğimde 20 si akşamı 2. Çizginin silikleştiğini 22 de bugün ise sabahtan tekrar pozitif olup öğleden sonra silikleştiğini farkettim işin içinden çıkamadım yardım edermisiniz?

Eklentiler

• image.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 522
Son düzenleme:
Testleri yaparken sıvı alımına dikkat ettin mi canım resme göre 22 ağustos 07de yaptığın pik gösteriyo sonrasında da çatlamış olduğu için silikleşmiş canım ilişki olmadıysa bu geceyi mutlaka değerlendirmen lazım

19 u sabahı da pik yapmıştı ilk yaptığım sabah o yüzden şaşırdım :/kafam karıştı işin açıkçası :) çook teşekkrler ilginize

19 u sabahı da pik yapmıştı ilk yaptığım sabah o yüzden şaşırdım :/kafam karıştı işin açıkçası :) çook teşekkrler ilginize
Sıvı alımına dikkat etmiyorsan aradakiler o yüzden silik çıkmış olabilir kimi kişinin 3 gün pikde kalabiliyormuş onuda bu forumda denk geldim

ovulasyon testini sabah 10 dan önce akşam 8 den sonra yapmayın diyorlar. en uyugun saat öğlen 2 civarıymış

22 ağustosta çatlamış testi her sabah ve akşam aynı saatte en az 2 saat sıvı alımını en aza indirerek yapmalısın. İlk idrarla da olmaz. Çok su içersende olmaz. İnşallah bundan sonra gerek kalmaz :)

:)) teşekkürler o günlerin hepsini değerlendirdik işin içinden çıkamayınca ..ilk defa kadınlar kulübüne üye olduktan sonra mesaj attım ne kadar güzelsiniz herkes çok ilgili teşekkürler

:)) teşekkürler o günlerin hepsini değerlendirdik işin içinden çıkamayınca ..ilk defa kadınlar kulübüne üye olduktan sonra mesaj attım ne kadar güzelsiniz herkes çok ilgili teşekkürler
Ne demek canım bizde burada öğrendik çoğu şeyi. Gönlünce olsun herşey :)

22 ağustos ta çatlamış. Silik sonuçlar pozitif sayılmıyor. Sadece net çıkanlar pozitif. Tekrar silikleştiğini gördüğünüz an çatlamış demektir. 20 sinde silikleşmiş gibi gelmedi bana yine baktım ama 19 ü akşam pozitifleşmiş 22 si sabah ile akşam arası çatlamış. Benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…