Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi tekrardan koyulaştı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esrakbyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
52
29
38
Selam kızlar . Ovulasyon testinde Çift çizgi yakaladigimdan beri çalışıyorum ama bugün tekrardan koyulasmis bilgisi olan başına gelen var mı niye olur Bu acaba ya? :/ foto koydum

Eklentiler

• 20180111_145645-800x673.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 548
Selam kızlar . Ovulasyon testinde Çift çizgi yakaladigimdan beri çalışıyorum ama bugün tekrardan koyulasmis bilgisi olan başına gelen var mı niye olur Bu acaba ya? :/ foto koydum
Acaba sılıklesen testı cok sıvı alarakmı yaptın bıgun arayla cunku teste devam et calısmaşaradq oyle sen

Aynı benimde öyle oldu beklemedeyim 12. Gün birliktelik oldu 14. Gün çift çizgi aradaki 15. Gün sonra 16. Gün yine çift çizgi bende anlamadım sıvı alımına dikkat ettim özellikle 14. Gün tuttuysa ne âlâ yoksa 16. Gün tutması biraz zor hayirlisi

Eklentiler

• 20180109_143509.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 505

Niye oyle oluo acaba ya, iyi biseydir insallah yumurtlayip duruyoruz ozaman

En son gun pık yapmıs 24 36 saat sonra catlamıstır

Ikıgunde bır sıreklı bırlıkte olun cnm
Eşim iş için şehir dışına gitti öyle kaldım ben 14. Günde testim aynı koyulukta çıkınca olur diye umutlandim sonra 1 tane test kalmış 16. Gün yapayım dedim öyle gördüm en sonraki çift cizgiyi

Hayırlıso cnm bılemezsın spermler uc gun yasar ıns tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…