Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba sılıklesen testı cok sıvı alarakmı yaptın bıgun arayla cunku teste devam et calısmaşaradq oyle senSelam kızlar . Ovulasyon testinde Çift çizgi yakaladigimdan beri çalışıyorum ama bugün tekrardan koyulasmis bilgisi olan başına gelen var mı niye olur Bu acaba ya? :/ foto koydum
Acaba sılıklesen testı cok sıvı alarakmı yaptın bıgun arayla cunku teste devam et calısmaşaradq oyle sen
Sen devam etmbakalım yapmaya kacıncı gununYok valla hatta özellikle sıvı bisi almadım 2 saat boyunca ilginç geldi
Sımdı daha ıuı baktım en sonuncu tam pozıtıf zaten ondan oncekıler cok degıl calısmaya devam etYok valla hatta özellikle sıvı bisi almadım 2 saat boyunca ilginç geldi
Sen devam etmbakalım yapmaya kacıncı gunun
Aynen gun asırı benım 13.gunum koyulasmayo beklıyorAdetten sonra 15. Gün denemelerin 6. Günü haydi hayırlısı ben devam![]()
Aynen gun asırı benım 13.gunum koyulasmayo beklıyor
Ins ya tek ıstedıgım yumurtlamak calısmalara devam1 2 güne koyulaşır ozaman![]()
![]()
![]()
Aynı benimde öyle oldu beklemedeyim 12. Gün birliktelik oldu 14. Gün çift çizgi aradaki 15. Gün sonra 16. Gün yine çift çizgi bende anlamadım sıvı alımına dikkat ettim özellikle 14. Gün tuttuysa ne âlâ yoksa 16. Gün tutması biraz zor hayirlisi
En son gun pık yapmıs 24 36 saat sonra catlamıstırAynı benimde öyle oldu beklemedeyim 12. Gün birliktelik oldu 14. Gün çift çizgi aradaki 15. Gün sonra 16. Gün yine çift çizgi bende anlamadım sıvı alımına dikkat ettim özellikle 14. Gün tuttuysa ne âlâ yoksa 16. Gün tutması biraz zor hayirlisi
Niye oyle oluo acaba ya, iyi biseydir insallah yumurtlayip duruyoruz ozaman![]()
Öyle olduysada tutmamıştır arada 100 saatten fazla varEn son gun pık yapmıs 24 36 saat sonra catlamıstır
Ikıgunde bır sıreklı bırlıkte olun cnmÖyle olduysada tutmamıştır arada 100 saatten fazla var![]()
Eşim iş için şehir dışına gitti öyle kaldım ben 14. Günde testim aynı koyulukta çıkınca olur diye umutlandim sonra 1 tane test kalmış 16. Gün yapayım dedim öyle gördüm en sonraki çift cizgiyiIkıgunde bır sıreklı bırlıkte olun cnm
Hayırlıso cnm bılemezsın spermler uc gun yasar ıns tutarEşim iş için şehir dışına gitti öyle kaldım ben 14. Günde testim aynı koyulukta çıkınca olur diye umutlandim sonra 1 tane test kalmış 16. Gün yapayım dedim öyle gördüm en sonraki çift cizgiyi
Inşallah 7 gün kaldı bir mucize olsunHayırlıso cnm bılemezsın spermler uc gun yasar ıns tutar
Inşallah 7 gün kaldı bir mucize olsun![]()
Yok canm Gecen mayıs ayında kimyasal geçirdim ozamandan beri dememelerim oluyorIlk deneme mi canım senin ?