Ovulasyon testi tekrar pik

bukaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
304
73
13
24
Kızlar merhaba. Dün akşam ovulasyon testi yapmıştım pik çıkmıştı sabah yaptım yine pikti öğleden sonra 2 kere yaptım ikisi de silikti çatlamış olarak düşündüm denemek için bidaha yaptım az önce saat 11 gibi tekrar pik gözüküyor. Başına gelen varmı yardımcı olur musunuz ? Yukardan aşağıya sırasıyla

Eklentiler

• IMG_9044.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ? Anlayan birileri lütfen yarın kadın doğuma sıra aldım gidicem çatlayıp çatlamadığını anlar dimi

Herhangi bir yumurta rahatsızlığınız var mı? Pcos gibi falan. Bu işaretlediklerim pik çünkü

Eklentiler

• IMG_3320.jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 24
Aynı saatlerde ve su alımına dikkat ederek yapıyor musunuz peki? Eğer öyleyse demekki iki yumurta salınımı yaptınız ve çatladı.

Aynı saatlerde ve su alımına dikkat ederek yapıyor musunuz peki? Eğer öyleyse demekki iki yumurta salınımı yaptınız ve çatladı.
Sıvı alımına dikkat ettim. Dün de yaptım baya silikti dediğim gibi artık çatladı bitti sanırım. Şimdi artık adet zamanını bekliyorum. Değerlendirdim inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…