Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi takibi ile hamile kalanlar lutfen yazabilirler mi?? Bu konu da fikirlerinizi deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz ....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alice28

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
16
6
6
38
Merhaba melekler... bu ay ovulasyon takibi testine basladim... doktorum yazdi yurt disin da yasadigim icin surekli doktora gidemiyorum.. ve normal adet takvimi tuttugum da bu ayin 10 u ovulasyon gosteriyor.. ama o tarih de doktora gittik ve daha yumurtam catlamamis 3 gune catlar dedi bize ovulasyon testi yazdi ... 5 gundur yaptim ve dun gosterdi dunden 1 gun once dun iliski yasadik ve bugun ve yarin da onemli diyorlar ... adetim 6 gun surer ve 23 gunde bir olurum.. adetim bittikten 4 yada 5 gun sonra ovulasyon gordugumu soylemisti doktorum.. ancak oyle olmadi simdi de bu yontemi deniyoruz 1 bucuk yilik evlim 9 aydir korunmuyoruz ... rabbim isteyen herkese versin ... bu konuda ki bilgilerinizi paylasirmisiniz lutfen simdiden cok tesekkur ederim...

Uygulamalar son derece yanıltıcı her kadının adet döngüsü ve ovülasyon dönemi kendine özgüdür. Ben 31 günde bir adet olurum ve yumurtlama günüm adetten 5-6 gün önce 😂 akıntınızı takip edin ya da ovü testi yapmaya devam edin doğru günleri değerlendirebilmek için.

Eğer bu ay olmazsa (inşallah olur) önümüzdeki ay adetiniz biter bitmez ovulasyon testi yapmaya başlayın çünkü herkesin bünyesi farklı adetten hemen sonra yumurtlayanda var adetten hemen önce yumurtlayanda, tam ortasında yumurtlayanda var, genelde 20-30 tane alıp her gün yapılıyor adet döngünüzün içinde, piki görünce o günü ve ertesinde gelen 2 günü değerlendirdiyseniz inşallah tutmuştur 🙏

Kzlar sıze ınstagram sayfasında birgebenin günlügüne bakın ıstersenız ovalasyon testıyle hamıle kalanlar cok rabbım sızede yasatsın o duyguyu ınsllh ısteyen herkese ınsallah

Back