- 15 Haziran 2019
- 35
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi Esat annesi
-
Çok teşekkür ederimMerhaba bende edindiğim bileğiyle göre yumurtlama görülmüş bugünü yarını ertesi günü değerlendir diyorlar böyle durumda ancak yarın testi bi daha yap çatladığından emin olmak için canım
Canım bugün silik daha silik çıktıYarın aynı saatte yaptığında silik çıkarsa yarını da değerlendirip bırakabilrsniz. Koyu çıkarsa bigün daha devam edin.
Canım bugün silik daha silik çıktı
28 gün sürüyordu düşükten önce 3 aydır düzensizkaç gün sürüyor adetiniz
Canım ilk yaptığımda çok koyuydu sonradan açıldı ama herkesin çok koyu olmuyabiliyirmuş benim 16. Gün diğerlerinden baya koyu olunca değerlendirdim rabbim hayırlısını versinbenim de yumurtlama testlerim böyle çıkıyor, yani test çizgisi kontrol kadar koyu ve net olmuyor ama göreceli olarak koyulaşıp açılıyor. bu yumurtlama var mı demek? ben hepsi negatif diye düşünüyordum.
Anladim. Insallah olumlu sonuclanir. Ben de degerlendiriyorum ama icim rahat etmediginden bu ay sicaklik takibine de basladim. Umarim sicaklik artisiyla yumurtlamayi teyit edebilirim.Canım ilk yaptığımda çok koyuydu sonradan açıldı ama herkesin çok koyu olmuyabiliyirmuş benim 16. Gün diğerlerinden baya koyu olunca değerlendirdim rabbim hayırlısını versin
Ben hiç sıcaklıkla takip etmedim daha önce akıntıyla takip ediyordum bu ay oda olmadı ovulasyon testi pozitif gösterirken de akıntı olmadı bende umutsuzum yani bu ay hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAnladim. Insallah olumlu sonuclanir. Ben de degerlendiriyorum ama icim rahat etmediginden bu ay sicaklik takibine de basladim. Umarim sicaklik artisiyla yumurtlamayi teyit edebilirim.
Ben hiç sıcaklıkla takip etmedim daha önce akıntıyla takip ediyordum bu ay oda olmadı ovulasyon testi pozitif gösterirken de akıntı olmadı bende umutsuzum yani bu ay hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAnladim. Insallah olumlu sonuclanir. Ben de degerlendiriyorum ama icim rahat etmediginden bu ay sicaklik takibine de basladim. Umarim sicaklik artisiyla yumurtlamayi teyit edebilirim.
Canım koyu çıkıp silik olasıya kadar yap dediler bana ertesi gün silik çıktı test yapmayı bıraktı 3 günün değerlendirdimMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 20 haziran ve 21 haziran ovulasyon testlerim bi bakar mısınız lütfen yumurtlamamı yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 2281831
Benim de adete 6 gün var hayırlısı olsun canım hakkımızda20 si akşamı ilk kez koyu gördüm gece birliktelik oldu. 21 inde yine koyuydu ama gece birliktelik olmadı 22si silikti gecesi birliktelik oldu. Şimdi belime ara ara ağrılar giriyo hafif kasıklarımda baZen ağrı oluyo adetime 10 gün var erken olmazsam döngüm değişiyo 26 gün 27 gün 23 gün şeklinde. Bugün akşam test yaptım çok silikti. Sanırım ağrılarıma bakarsam yine adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?