• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi sonucum anlamadım

Rabisiim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2023
14
0
6
26
rengiyle oynadım biraz daha belirgin olsun diye. Belli belirsiz ikinci çizgi var ovülasyon testim bu. Adetim 4 gün önce bitti. Normalde hep bembeyaz çıkardı şimdi silik çizgi çıktı. Acaba ovülasyonum başlayacakmı yada başlamış mı ya da ne demek. Yardım edin kızlar 🥹

Eklentiler

• IMG_8370.jpeg
    IMG_8370.jpeg
    221 KB · Görüntüleme: 18
T nin silik olması normal. Yumurtlama yok. Zaten regliniz yeni bitmiş.
Normalde ama hiç çıkmıyordu hep beyaz çizgi çıkıyordu. Bu sefer silik çizgi çıktı anlamını merak ediyorum. Ovülasyona adet takibinden baktığımda 3 gün var

Her ovülasyon testinde ikinci çizgi hep vardır önemli olan ne kadar koyu olduğu, ikisi aynı derecede koyu olunca yumurtlama günü sayılır

Her ovülasyon testinde ikinci çizgi hep vardır önemli olan ne kadar koyu olduğu, ikisi aynı derecede koyu olunca yumurtlama günü sayılır
Bu aldığım testte ilk defa silik çizgi gördüm normalde bembeyaz çıkıyordu test ondan merak ettim. Umarım 1-2 güne artar

Normalde ama hiç çıkmıyordu hep beyaz çizgi çıkıyordu. Bu sefer silik çizgi çıktı anlamını merak ediyorum. Ovülasyona adet takibinden baktığımda 3 gün var
LH dalgalanan bir hormon arada silik çıkar arada biraz daha koyu çıkar. Önemli olan T ile C aynı koyulukta olacak ya da T daha koyu 🌸 yarın böyle olur mu bilemem ama şuan bu test negatif.

Back