Adetim bittigi gunden sonra 10. Gun basladim bugun 29 u 19 gundur test yaptim hep tek cizgi. Gecen ay doktor yumurtaliklarima bakti sorun yok denemeye devam dediSiz hangi gün test yamaya başlamıştınız? reglin ilk gününden sayarak yani.
Adetim bittigi gunden sonra 10. Gun basladim bugun 29 u 19 gundur test yaptim hep tek cizgi. Gecen ay doktor yumurtaliklarima bakti sorun yok denemeye devam dediSiz hangi gün test yamaya başlamıştınız? reglin ilk gününden sayarak yani.
Yanii bu temmuzun ilk haftasi olacak sanirim adetim. Normalde bi ay 4 unde geldiyse diger ay3ya da 5 arasi geluyordu. Bu ay yumurtlamadim mi acaba oyle oluyor mu bilmiyorum bazi forumlarda her ay yumurtlama olmaz diyen de var ama. Iste tam bitti derken 5gun lekelenmem oldu o kafami karistirdi bi de hep tek cizgi cikinca. Gebelik testi yaptim acaba ovulasyonda gormeden yumurtladim da tuttu mu diye , gun asiri birlikte olduk bu surecte hep ama gebelik de negatif.peki kaç günde bir oluyorsunuz tekrar regl tarihiniz gelmiş sanırım. Bir de sıvı alımına ve idrar tutma zamanına dikkat ettiniz mi?
Testi kac gundur yapiyorsunuz. Ne zamandir cocuk istiyorsunuz. Ya ne bilim uyguladigim testin aciklamalarinda da adet uzun ve ya kisa surduyse ya kacirmis olabilirsiniz ya da bu ay yumurtlama olmamistir yaziyor . 4ay cok degil devan edin dedi doktor ama insan isteyince kafaya takiyoranladım, her ya yumurtlama olmaz diyen yanılır şöyleki düzenli regl oluyorsanız yumurtlamadan nasıl regl olacaksınız ? kendinizi üzmeyin evet belki de kaçırdınız bilmiyorum ama benim de sizin gibi ve ben 7. günü başladım teste hala silik çizgi çıkıyor bakalım 2-3 gün içinde görmem lazım koyulugu ki bende de bu sefer normalde 5 gün süren regl minik ara kanamalarla uzadı. yine de yaptım ben testi.