Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
83
Kızlar merhaba ovulasyon testi sonuçları hakkında bilgisi olanlar yazabılır mi cevaplarınızı beklıyorum heyecanla

Teşekkür ederim Bugün öğleden sonra yaptım bu testi adet günüm 2 marttı Bat 31 Mart’ta bu sonuç yumurtlama var denek mi yumurta çatlamış demek mi ilk defa yaptım 6 aydır deniyoruz

Eklentiler

• C083839C-7E86-43C6-A56F-E27CE6E5EABF.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 61
Teşekkür ederim ☺ Bugün öğleden sonra yaptım bu testi adet günüm 2 marttı Bat 31 Mart’ta bu sonuç yumurtlama var denek mi yumurta çatlamış demek mi ilk defa yaptım 6 aydır deniyoruz
Bu testi yaptiginda pik olmus canim bidaha yap 2. Çizgi siliklesmeye baslayinca catlamis demek ama oncesinide degerlendirmek lazim sonrasinida

Bu testi yaptiginda pik olmus canim bidaha yap 2. Çizgi siliklesmeye baslayinca catlamis demek ama oncesinide degerlendirmek lazim sonrasinida
Teşekkürler anladım şimdi umarım bu defa tutar Rabbim be zaman isterse o zamandan önce olmuyor nasipte varsa isteyen herkese versin bana da versin insallah

7 aydir canim daha erken diye kendimi ikna etmeye calisiyorum ama esimin isi.geregi baska memleketteyiz yalnizim. Bende bana Yoldaş olsun yavrum istiyorum
Ayyy canım benim ben de seninle aynı durumdayım eşim başka yerde ben başka yerde çalışıyorum işten dolayı ayrıyız maalesef düzenli değil birliktelik belki de ondan ben de acele ediyorum yalnızlıktan kurtulmak ve bir yavrum olsun istıyorum bunu tüm yürekten insallah Rabbim sana da bana nasip eder o güzel duyguyu yasamayı seni o kadar iyi anlıyorum ki en kısa zamanda güzel haberlerini alırım insallah

Insallah canim inan dunyalar benim olur nasip olursa. Rabbim bize bu yalnizligimizda ışık eylesin evladimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…