- 31 Ağustos 2024
- 3
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Sarimelekk
Öncelikle Herkese Hayırlı Geceler Aklıma Takıldı sizlere de sormak istedim ben adet bitiminden beri ovulasyon testi yapıyorum 7 aylık evliyim çocuk düşünüyoruz. Ve doktoruma 24 ocak'ta çekmiş olduğum ovulasyon testini attım ve beni ertesi gün muayeneye çağırdı yani 25'inde ve alttan muayene oldum rahim duvarıma baktı sıkıntı yok dedi yumurtalıklara falan baktı gayet güzel dedi on numara üzerinden on dedi Bir hafta boyunca gün aşırı ilişki ve bir haftanın sonunda gebelik testi yapabilirsin dedi ve sonra 26 Ocakta olan ovulasyon testi attım ve sordum çatlamış mi doktor bey dedim muhtemelen dedi Bu ne demek oluyor çok heyecanlıyımmm
Vallahi açıkçası belirti olarak vücut ateşim yükseliyor kasıklarımda ağrı var sanki böyle kramp şeklinde bel ağrısı akıntım oluyor açıkçası sıvı gibi bazen de böyle affedersiniz böyle kaygan yapışkanımsı uzuyor halsizlik var gece uykusuzluk gündüz uyuma isteğim
Vallahi açıkçası belirti olarak vücut ateşim yükseliyor kasıklarımda ağrı var sanki böyle kramp şeklinde bel ağrısı akıntım oluyor açıkçası sıvı gibi bazen de böyle affedersiniz böyle kaygan yapışkanımsı uzuyor halsizlik var gece uykusuzluk gündüz uyuma isteğim