- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
Evet çatladı.Fotoğraf attım bakabilirsin. 14.gün t c den koyu idi sonra siliklesti ama 18.gün olmasına ragmen hala tamamen silinmedi demek istedim.Seninki catladimi yada daha yumurtlamadin mi
çekmedim ya bide bozuk galiba diye attımAt bakalım bi.
Yok kuzum bence yarın sabah yapman yeterli daha pik olmamış testin. Pik olursa da duruma göre 3 günü değerlemdirirsin.Kızlar bugünkü ovulasyon testimakşam bi daha yapmama gerek varmı sizce ? Pik olma ihtimali varmı
Yok kuzum bence yarın sabah yapman yeterli daha pik olmamış testin. Pik olursa da duruma göre 3 günü değerlemdirirsin.
Yumurtlamadan 11 gün sonra canımerken gebelik testi ne zaman yapılır aman beklemek çokzor
Aynen canım adetime 6 gün var. Acaba yapsam çıkar mı diyordum kendi kendime. Bekleyemiyorum kiii.erken gebelik testi ne zaman yapılır aman beklemek çokzor
hadi ya :S öf valla ne zor beklemekYumurtlamadan 11 gün sonra canım
senin 6 gün benim daha 9 gün var . aslında bir yanım yap diyor bir yanım yapma . çünkü ilk gebeliğimi öğrendim 1 hafta sonra düştü . kızıma da haberim olmadan hamile kalmışım 7 haftalıkken öğrendim :)Aynen canım adetime 6 gün var. Acaba yapsam çıkar mı diyordum kendi kendime. Bekleyemiyorum kiii.
Maalesef öylehadi ya :S öf valla ne zor beklemek
Komsularım sen hamilesin diyorsenin 6 gün benim daha 9 gün var . aslında bir yanım yap diyor bir yanım yapma . çünkü ilk gebeliğimi öğrendim 1 hafta sonra düştü . kızıma da haberim olmadan hamile kalmışım 7 haftalıkken öğrendim :)
sabah hastanelik oldum apandisit zannettiler hamilelik şüphen varmı dedi regl geciktimi dedi hayır geçmedi dedim o zaman bişey olmaz dedi ağrı kesici heralde iğne vurdular allahım inşallah hamileysem de bişey olmaz ama çok kötüydüm ağrıdan kıvrandımKomsularım sen hamilesin diyorErken gebelik testim var yapsam mi ki yarin.
Keşke var deseydin. Ama olsun Allah koruyormuş regle kadar zaten. Geçmiş olsun çok kuzu.sabah hastanelik oldum apandisit zannettiler hamilelik şüphen varmı dedi regl geciktimi dedi hayır geçmedi dedim o zaman bişey olmaz dedi ağrı kesici heralde iğne vurdular allahım inşallah hamileysem de bişey olmaz ama çok kötüydüm ağrıdan kıvrandım
hamile değilim bence hiç öle hissetmiyorumKeşke var deseydin. Ama olsun Allah koruyormuş regle kadar zaten. Geçmiş olsun çok kuzu.
Ovulasyon testi yaptım bugün. Acaba ovulasyonda gebelik nasıl görünüyor? Bilen var mı?
Kaç gün varken pik okuyodurevet belli oluyor t çizgisi c den daha koyuysa gebelik var demektir ben öyle öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?