Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En koyu olan gün yumurtlama aslında. Ertesi gün de silikleşirse eğer çatlama olmuş denektir. Önemli olan çatlama gününü kaçırmamak. Koyuyu gördükten sonra 3 -4gün değerlendirmek gerek.
İşte ben 13.gün ilişki yaşadım ertesi gün koyulaştı. Inşallah spermler 2 gün yaşamıştır. Gerçi 15.gün de akşam değerlendirdik. Resmen ki defa degerlendirebildik sadece. Nasip. Allah bize de tattırsın inşallah canlar.

Ben de hemen kalkmadım aynen. Hayırlısıyla olur inşallah yaa

15ide değerlendirmeniz iyi olmuş. Gün aşırı ilişki diyor aslında zaten doktorlar. Hayırlısı artık inşallah nasip olur

15ide değerlendirmeniz iyi olmuş. Gün aşırı ilişki diyor aslında zaten doktorlar. Hayırlısı artık inşallah nasip olur
Aynen hergün kalite düşer belki dedik. Ve zaten sırf bebek için yapıyoruz resmen dedim boşver günaşırı olsun dedim eşime. Tutarsa böyle tutsun. Robot muyuz canım.

Aynen hergün kalite düşer belki dedik. Ve zaten sırf bebek için yapıyoruz resmen dedim boşver günaşırı olsun dedim eşime. Tutarsa böyle tutsun. Robot muyuz canım.
Açıkçası ben 2ay yaptım ovulasın takibi ve stres oldum. Dediğiniz gibi çocuk olsun diye yapılan bir işe dönüştü ilişki. Bu ay takip yapmadım bakalım bekliyorum

Açıkçası ben 2ay yaptım ovulasın takibi ve stres oldum. Dediğiniz gibi çocuk olsun diye yapılan bir işe dönüştü ilişki. Bu ay takip yapmadım bakalım bekliyorum
3 ay olmayinca teste başladim ben ilk bu ay. Bayağı yardımcı testler gerçekten. Bakalim ne olacak. Inşallah oluuuurrr inşalllahhhhh

3 ay olmayinca teste başladim ben ilk bu ay. Bayağı yardımcı testler gerçekten. Bakalim ne olacak. Inşallah oluuuurrr inşalllahhhhh
Benimde bu 4.ayım. Adetlerim düzenli genelde yumurtlamam da aynı tarih çıktı ve artık az çok anlıyorum belirtilerden. Yumurtlamayı anlamak açına iyi oluyor ama stres yapmamak gerek ben çok panik yapmıştım ilk aylar

Bizde de öyle olmuştu canım sadece bebek için ilişki ve ben o zaman köyde kayınvalidem lerdeydim eşimi iki güne bir eve getirmek için yalvardım resmen sırf bebek için soğuk suyla bile banyo yaptım o derece sobalı çünkü evim ama rabbim çektklerimi gördü bana ilk aydan nasip etti çok şkür darısı başınıza

Ne güzel çok beklemeden kavuşmuşsunuz siz inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur. İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına

Ne güzel çok beklemeden kavuşmuşsunuz siz inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur. İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına
AA siz zaten bebişinizi doğurmuşsunuz pardon

Amin canım ama benim kızım oldu zaten sekiz aylık şu anda o ağladığım üzüldüğüm günleri unuttum bile inşallah en kısa sürede sizden de hayırlı haberler gelir

Dün ki net çizgiden sonra büyüğün böyle çıkmış çatladı mı yani ? ?

Eklentiler

• D3E1436B-D6BF-4428-BD81-C46C32653F60.jpeg
    243,2 KB · Görüntüleme: 35
Benim bugün 18.gün hala belirgin. Nedense.

Eklentiler

• Screenshot_20190411-125820_Gallery.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…