- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
Ben sürekli yumurtluyormuyum acaba :)Daha koyu olması gerek. Akşam da tekrarla bakalim nasil olacak.
Her zamanki gibi dort damla damlatmistim diger. testlerim oyle olmamistiTesti tekrarlaman lazim. Bozuk veya idrar fazla mi geldi ki
:) sorma ya yumurta olussun diye ugrasırız şimdi çatlasın diye :) ne olacak benim halimKeske surekli yumurtlasak ne kolay olurdubak benim boyle oldu.
O zaman test problemli gülüm. Bu şekilde yorumlanamaz kiHer zamanki gibi dort damla damlatmistim diger. testlerim oyle olmamisti
Tamam canm saol ben yine sivi almadan yapacamO zaman test problemli gülüm. Bu şekilde yorumlanamaz ki
Kaç gün soğan suyu içtim ,sağlıklı gecikmeden yumurtlama olsun diye. . Daha da soğudum sogandan. Öykk:) sorma ya yumurta olussun diye ugrasırız şimdi çatlasın diye :) ne olacak benim halim
Soğan olmus 8 tl :) içmem :)Kaç gün soğan suyu içtim ,sağlıklı gecikmeden yumurtlama olsun diye. . Daha da soğudum sogandan. Öykk
soğan suyu neymiş valla ben hiç bişey yapmıyorumKaç gün soğan suyu içtim ,sağlıklı gecikmeden yumurtlama olsun diye. . Daha da soğudum sogandan. Öykk
Yaa sorma ne acıdım paraya. 3 gün mü 4 gün mü ne içtim. Belki faydasi oldu bilemiyorum. Adetin 9 cu günü 15 gün sabah aksam sogan suyu kürü iciliyor ya onu yapayim dedim. Yunurtlayinca biraktim vallahi. Artik yemege bile sogan dograyasim yok resmen o neymis.Soğan olmus 8 tl :) içmem :)
Ayyy şimdi bile midem kötü olduı :)Yaa sorma ne acıdım paraya. 3 gün mü 4 gün mü ne içtim. Belki faydasi oldu bilemiyorum. Adetin 9 cu günü 15 gün sabah aksam sogan suyu kürü iciliyor ya onu yapayim dedim. Yunurtlayinca biraktim vallahi. Artik yemege bile sogan dograyasim yok resmen o neymis.
valla dün benimde negatifti bugun yaptım pozitif :)Eki Görüntüle 2256893 Kizlar dun testim negatifti size bahsetmisim ama bugun yaptim 2 saat sivi almadim ve yine pozitif negatiften sonra pozitif oluyormu tekrar bilgisi olanlar beni aydinlatsin lutfen
Evet büyük bir değişiklik yok.Bugün bende ki sonuç da bi.değişiklik yok gibi
Sizce ?
Eki Görüntüle 2256893 Kizlar dun testim negatifti size bahsetmisim ama bugun yaptim 2 saat sivi almadim ve yine pozitif negatiften sonra pozitif oluyormu tekrar bilgisi olanlar beni aydinlatsin lutfen
Canım bu test negatif tam belirgin olması lazım çizgininEki Görüntüle 2256893 Kizlar dun testim negatifti size bahsetmisim ama bugun yaptim 2 saat sivi almadim ve yine pozitif negatiften sonra pozitif oluyormu tekrar bilgisi olanlar beni aydinlatsin lutfen
Allah bagislasin.Merhaba hanımlar ben ovulasyon testi ile hamile kalıp bebişimi dünyaya getirdim çok faydasını gördüm . her gün aynı saatte yaptım bende sanırım 11 yada 12 de iki çizgide tam olarak koyu oldu ve düzenli ilişki önemli .. Bende polikistik o ver vardı yumurtalarım geç çatlıyordu .
Amin canım sağ ol..Allah bagislasin.
Peki t cizgisi c den koyu oldugu gün mü birliktelik oldu? Ben iki cizgi ayni koyulukta iken degerlendirdim. Ertesi gün t daha koyu idi de inşallah tutar.
En koyu olan gün yumurtlama aslında. Ertesi gün de silikleşirse eğer çatlama olmuş denektir. Önemli olan çatlama gününü kaçırmamak. Koyuyu gördükten sonra 3 -4gün değerlendirmek gerek.Allah bagislasin.
Peki t cizgisi c den koyu oldugu gün mü birliktelik oldu? Ben iki cizgi ayni koyulukta iken degerlendirdim. Ertesi gün t daha koyu idi de inşallah tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?