Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske surekli yumurtlasak ne kolay olurdu bak benim boyle oldu.

Eklentiler

• Screenshot_20190410-133511_Gallery.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20190410-133529_Gallery.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20190410-133829_Gallery.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 25
Soğan olmus 8 tl :) içmem :)
Yaa sorma ne acıdım paraya. 3 gün mü 4 gün mü ne içtim. Belki faydasi oldu bilemiyorum. Adetin 9 cu günü 15 gün sabah aksam sogan suyu kürü iciliyor ya onu yapayim dedim. Yunurtlayinca biraktim vallahi. Artik yemege bile sogan dograyasim yok resmen o neymis.

Ayyy şimdi bile midem kötü olduı :)

Kizlar dun testim negatifti size bahsetmisim ama bugun yaptim 2 saat sivi almadim ve yine pozitif negatiften sonra pozitif oluyormu tekrar bilgisi olanlar beni aydinlatsin lutfen

Bugün bende ki sonuç da bi.değişiklik yok gibi
Sizce ?

Eklentiler

• 20190410_141634-1.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 20190410_142437.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba hanımlar ben ovulasyon testi ile hamile kalıp bebişimi dünyaya getirdim çok faydasını gördüm . her gün aynı saatte yaptım bende sanırım 11 yada 12 de iki çizgide tam olarak koyu oldu ve düzenli ilişki önemli .. Bende polikistik o ver vardı yumurtalarım geç çatlıyordu .

Eki Görüntüle 2256893 Kizlar dun testim negatifti size bahsetmisim ama bugun yaptim 2 saat sivi almadim ve yine pozitif negatiften sonra pozitif oluyormu tekrar bilgisi olanlar beni aydinlatsin lutfen
Eki Görüntüle 2256893 Kizlar dun testim negatifti size bahsetmisim ama bugun yaptim 2 saat sivi almadim ve yine pozitif negatiften sonra pozitif oluyormu tekrar bilgisi olanlar beni aydinlatsin lutfen
Canım bu test negatif tam belirgin olması lazım çizginin

Allah bagislasin.
Peki t cizgisi c den koyu oldugu gün mü birliktelik oldu? Ben iki cizgi ayni koyulukta iken degerlendirdim. Ertesi gün t daha koyu idi de inşallah tutar.

Allah bagislasin.
Peki t cizgisi c den koyu oldugu gün mü birliktelik oldu? Ben iki cizgi ayni koyulukta iken degerlendirdim. Ertesi gün t daha koyu idi de inşallah tutar.
Amin canım sağ ol.. test bu iki çizgide koyu renk olmuştu . o gün ve ertesi iki gün ilşki oldu biraz garanticiyimdir ve ilşki sonrası yarım saat ayaklar yukarda yattım .. Rabbim inşallah sizlere de en kısa sürede tattırsın bu duyguyu

Allah bagislasin.
En koyu olan gün yumurtlama aslında. Ertesi gün de silikleşirse eğer çatlama olmuş denektir. Önemli olan çatlama gününü kaçırmamak. Koyuyu gördükten sonra 3 -4gün değerlendirmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…