- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
Hmmm üzülme. Allah olacak derse olur inşallah. Bu sabah nasil cikti test. Bu geceyi mutlaka değerlendirmen gerek.birgebeningünlüğüne yolladım salı çarşamba perşembe cuma birlkte ol demiş ben dün geceyi değerlendiremedm malesef
Canım akşam evde değildim test yapmadım ama cumartesi den beri yaptıgım testleri alt alta koyup cektım. Bugun de oglen yapıcam bi bakarmısın.Hmmm üzülme. Allah olacak derse olur inşallah. Bu sabah nasil cikti test. Bu geceyi mutlaka değerlendirmen gerek.
Benim 13.günüm de ayni böyle çıktı. Ertesi gün t kopkoyu idi. Bugün daha da koyu çıkarsa çatlamak üzeredir. Bu akşamdan itibaren degerlendirmeye başla derim kuzucum.günaydın canım.
Canım akşam evde değildim test yapmadım ama cumartesi den beri yaptıgım testleri alt alta koyup cektım. Bugun de oglen yapıcam bi bakarmısın.
İnşallah kuzum işte bigün önce silik ya o kafamı karıstırdı. Sıvı tüketiminden mi ole acaba.Benim 13.günüm de ayni böyle çıktı. Ertesi gün t kopkoyu idi. Bugün daha da koyu çıkarsa çatlamak üzeredir. Bu akşamdan itibaren degerlendirmeye başla derim kuzucum.
Olabilir. Bi silik bi koyu cikabiliyor. Benim de öyle oldu. Testlerin C si bile silikti. Allah dedim. 13.gün netlesince biraz .13.gün. E gündüz de agri akıntı yogun olunca,kaçıracagim diye değerlendirdim. Sabah kalktom bi yaptim testi t kopkoyu cikti. Normalde kac adet araligin cok uzun mu. Ağrın akıntın oldu muİnşallah kuzum işte bigün önce silik ya o kafamı karıstırdı. Sıvı tüketiminden mi ole acaba.
bu ay 37 günde oldum sende pco olduğu için ne zaman yumurtladığımı ne zaman adet olacagımı bilmiorm malesef.Olabilir. Bi silik bi koyu cikabiliyor. Benim de öyle oldu. Testlerin C si bile silikti. Allah dedim. 13.gün netlesince biraz .13.gün. E gündüz de agri akıntı yogun olunca,kaçıracagim diye değerlendirdim. Sabah kalktom bi yaptim testi t kopkoyu cikti. Normalde kac adet araligin cok uzun mu. Ağrın akıntın oldu mu
bu sabah yapmadım testler evde kalmış akşam yaparım artıkHmmm üzülme. Allah olacak derse olur inşallah. Bu sabah nasil cikti test. Bu geceyi mutlaka değerlendirmen gerek.
Benim düzensızdir adetlerim. Ondan kullanıyorum. Mesela ben agri var iken yumurtlarm zannediyordm. Meger öyle değilmiş. Test sagolsun. Bir de atesini ölç dil altindan. Ben öyle anladım yumurtladigimi. 14.gün Pik idi 15 i gecesi atesim yukseldi düşün. Bence umut var sen onundeki günleri degerlendir. Bi sabah bi aksam yap testleri bi gün.bu ay 37 günde oldum sende pco olduğu için ne zaman yumurtladığımı ne zaman adet olacagımı bilmiorm malesef.
Şimdi sıvı alımımı kestim. Yemek yiyene kadar. Yemeğe çıkmadan yapcam inşallah koyu cıkar.Benim düzensızdir adetlerim. Ondan kullanıyorum. Mesela ben agri var iken yumurtlarm zannediyordm. Meger öyle değilmiş. Test sagolsun. Bir de atesini ölç dil altindan. Ben öyle anladım yumurtladigimi. 14.gün Pik idi 15 i gecesi atesim yukseldi düşün. Bence umut var sen onundeki günleri degerlendir. Bi sabah bi aksam yap testleri bi gün.
Bugün yumurtlama günü senn canım değerlendirmelisin... Benimde dün testim böyleydi bugün silikleşti. Yarınki testin muhtemelen silik çıkacak yumurtan çatlamış olacak. Yarında değerlendirmelisin...Tersler bu şekilde şuan kasık ağrım ve akıntım var
Bugün test yaptın mı canım, bugün silik çıkarsa dünkü testine göre dün yumurtlama günün gibi görünüyor. Değerlendirdiniz mi bari...günaydın canım.
Canım akşam evde değildim test yapmadım ama cumartesi den beri yaptıgım testleri alt alta koyup cektım. Bugun de oglen yapıcam bi bakarmısın.
bugun yapmadım canım suan sıvı alımımı kestim 12:30 gibi yapıcam. Değerlendiremedik malesef en son pazar akşamı değerlendirebildikBugün test yaptın mı canım, bugün silik çıkarsa dünkü testine göre dün yumurtlama günün gibi görünüyor. Değerlendirdiniz mi bari...
benim bu 3. gebeliğim ilki düşük ikinci kızım 4 yaşında şuanda ama daha önce bu testleri hiç yapmadım doktor önerisiyle denemek istedim pek anlamıyorum o yüzden bu kadar soruyorum k. bakmayın . akşam yine yapıcam testi onunda sonucunu atarımBugün yumurtlama günü senn canım değerlendirmelisin... Benimde dün testim böyleydi bugün silikleşti. Yarınki testin muhtemelen silik çıkacak yumurtan çatlamış olacak. Yarında değerlendirmelisin...
Estağfurullah ne kusuru çok iyi yapmışsınız yazmakla...benim bu 3. gebeliğim ilki düşük ikinci kızım 4 yaşında şuanda ama daha önce bu testleri hiç yapmadım doktor önerisiyle denemek istedim pek anlamıyorum o yüzden bu kadar soruyorum k. bakmayın . akşam yine yapıcam testi onunda sonucunu atarım
Ne demek. Yeter ki birbirimize yardımcı olabilelim.benim bu 3. gebeliğim ilki düşük ikinci kızım 4 yaşında şuanda ama daha önce bu testleri hiç yapmadım doktor önerisiyle denemek istedim pek anlamıyorum o yüzden bu kadar soruyorum k. bakmayın . akşam yine yapıcam testi onunda sonucunu atarım
Testi tekrarlaman lazim. Bozuk veya idrar fazla mi geldi kiKizlar gece saat 11 30 test yaptim negatifti catladi dedim ama sabah baktigimda test bu sekildeydi lutfen cvp verin acaba catlamamismiEki Görüntüle 2256814
Daha koyu olması gerek. Akşam da tekrarla bakalim nasil olacak.Canım yaptım bi bakarmısın. Pozitif cıktı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?