- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
yumurtladıgında akıntı oluomus sanırım.Bende de akıntı çok bu bi belirti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtladıgında akıntı oluomus sanırım.Bende de akıntı çok bu bi belirti mi
Bütün testlerinizi alt ata koyup fotograf atın cok daha iyi anlaşılır. Sabaha göre bayağı koyulaşmış. Yarın çatlar büyük ihtimalle.Bunu şimdi yaptım ? Bilgi verebilecek olan var. Mı
Bariz pik. Hatta daha da koyulasabilir. Düzenli olarak yapmaya devam et bence.bende yaptım canım pik olmus dün akşam yaptım silikti sıvı tüketiminden kaynaklı sanırım.
Pike doğru gidiyorsun. Inşallah güzel sonuçlanır.Benim de bugün 11.günüm kızlar sizce durumum nasıl![]()
Pike doğru gidiyorsun. Inşallah güzel sonuçlanır.![]()
Bugünden mi değerlendirmek lazım yarın mıBütün testlerinizi alt ata koyup fotograf atın cok daha iyi anlaşılır. Sabaha göre bayağı koyulaşmış. Yarın çatlar büyük ihtimalle.
Tatlım 6 bucukta attığın bayağı koyu , belki de şuan lh daha da arttı. Bu akşamı mutlaka değerlendir. Ben de foruma koydum testlerimi ben de arkadaşlardan öyle yorumlar aldım. Hatta bugun yarin ve diger gün. 3 gün önemli şuan. Henüz çatlamadı galiba. İçeride sperm olması çok daha iyi olur.Bugünden mi değerlendirmek lazım yarın mı
Akintim flnda yok yani bisi anlamamadim
birgebeningünlüğüne yolladım salı çarşamba perşembe cuma birlkte ol demiş ben dün geceyi değerlendiremedm malesefBariz pik. Hatta daha da koyulasabilir. Düzenli olarak yapmaya devam et bence.![]()
İll negatif testim bu daha önce böyle çıkmadı
bugün kasıklarım çok ağrıyorHatta ben aynı zamanda ateş takibi de yapıyorum. Hormon artıyor ama hemen çatlamayabiliyormuş. Ateşin yüksekse çatlamıştır muhtemelen. Başarılarrr![]()