- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
Şimdi mi değerlendirmeye başlamam lazım ya ilk defa yapıyorum bilmiyorum da ondan soruyorum
Yarın sabah 10dan sonra da test yap eger koyu ise akşamına başla değerlendirmeye bence.Şimdi mi değerlendirmeye başlamam lazım ya ilk defa yapıyorum bilmiyorum da ondan soruyorum
Deniyim teşekkür ederimYarın sabah 10dan sonra da test yap eger koyu ise akşamına başla değerlendirmeye bence.
Bugunde yapayım eğer silikse çatlamıs demekki.Canım 12.gün sabahtan da yapsaydın keşke. Sabah pik olup akşam silikleşmiş olabilir. Benim öğlen ve akşam 10 pikken gece ve ertesi günü silikti .
Yaptım resmî de attım aynı koyuluklarıYarın sabah 10dan sonra da test yap eger koyu ise akşamına başla değerlendirmeye bence.
bende birazdan yapıcam :)Kızlar 10:30 da yaptım böle çıktı ay ben hiç bişey anlamıyorum
Hala pik olmamış. 8 saat sonra tekrar yap bakalım bi ne çıkacak.Yaptım resmî de attım aynı koyulukları
Aman be ne zormuş pik neymişHala pik olmamış. 8 saat sonra tekrar yap bakalım bi ne çıkacak.
Hadi yap bakalım valla bu ne iş miş ben ilk çoçuğumda böle şeyler yapmadımbende birazdan yapıcam :)
Hemen degil ama çok da bekletmeden cekmek lazim. Bekleyimce morlaşıyor yaniltiyor. 5 dk ise baya baya belirgin artik bak. Ama daha koyu olmasi gerek.Aman be ne zormuş pik neymişonu hemen çekmiştim 5 dk sonra çektiğim bu
ben pco olduğum için deneyeyim dedim ama benim cok karmasık cıktı ya simdi yine yapacam bu nasıl cıkacak.Hadi yap bakalım valla bu ne iş miş ben ilk çoçuğumda böle şeyler yapmadım
At bakalim nasil cıkmış?ben pco olduğum için deneyeyim dedim ama benim cok karmasık cıktı ya simdi yine yapacam bu nasıl cıkacak.
09:30yemeyi içmeyi kestim bekleyeyim mi yapayımmıAt bakalim nasil cıkmış?
Canım dün akşam silikti şimdi yaptım koyuAt bakalim nasil cıkmış?
bende yaptım canım pik olmus dün akşam yaptım silikti sıvı tüketiminden kaynaklı sanırım.Hadi yap bakalım valla bu ne iş miş ben ilk çoçuğumda böle şeyler yapmadım
benim ki bi tık daha açık işte 11. gün bugün akşam yine yapıcambende yaptım canım pik olmus dün akşam yaptım silikti sıvı tüketiminden kaynaklı sanırım.
akşam yine yapıcam atarım bakalımHemen degil ama çok da bekletmeden cekmek lazim. Bekleyimce morlaşıyor yaniltiyor. 5 dk ise baya baya belirgin artik bak. Ama daha koyu olmasi gerek.
hafif kasıklarımda batma var çatlamak üzere sanırım.benim ki bi tık daha açık işte 11. gün bugün akşam yine yapıcam
Bende de akıntı çok bu bi belirti mihafif kasıklarımda batma var çatlamak üzere sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?