- 14 Şubat 2018
- 97
- 27
- 8
- 28
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
Ben de bilemedim. Acaba gebelik olabilir mi ki?Kizlarr yine ben biri bana akil versin acab iki defami yumurtluyorum boyle bisi mumkunmu yoksa teslermi bozuk anlamadim Eki Görüntüle 2255894
Iki güne pik olur gibi geldi bana.Merhaba bayanlar bende 28 martta adet oldum. Pcoluyum bu yüzden ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım. Cumartesi günü 10. günümde ve başlamam la koyu çizgim cıktı. Pazarda yaptım bugun yapamadım malesef evde unuttum akşam gidince yapıcam. Yorumlar msıınız?
Diğerinden cok koyu değil evet suanlık bi kuruluk var zaten.Iki güne pik olur gibi geldi bana.
Kaçıncı günün bugün. Akıntı vs var mı?Diğerinden cok koyu değil evet suanlık bi kuruluk var zaten.
BAksana canım biraz önce yaptım 12.günüm test cok farklı cıktıIki güne pik olur gibi geldi bana.
Canım 12.gün sabahtan da yapsaydın keşke. Sabah pik olup akşam silikleşmiş olabilir. Benim öğlen ve akşam 10 pikken gece ve ertesi günü silikti .BAksana canım biraz önce yaptım 12.günüm test cok farklı cıktı
Pikleşmek üzere , son test kaçıncı günKızlar bunu bi değerlendirir misiniz
10. GünPikleşmek üzere , son test kaçıncı gün
Testlere devam et bence. Lh artışı başlamış. Değerlendir.10. Gün
Pike var gibi daha.Kızlar bende ilk kez yapıyorum bunlarda benim testler
Günde 2 kez yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Şimdi mi değerlendirmeye başlamam lazım ya ilk defa yapıyorum bilmiyorum da ondan soruyorumTestlere devam et bence. Lh artışı başlamış. Değerlendir.
Pike var gibi daha.
Ben 15 tane yaptim 9.günden beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?