Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba regl bittikten sonra 6. günde yapmaya başladım ovü. ama hep silik çizgi ilk defa yapıyorum çift çizgi net mi olması gerekiyor. ?
Evet t çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olması gerekiyo
Bak bu benim pik yapmış testim 606C89B0-109F-4A18-AD19-0020B99A6339.jpeg

Bak bu daha koyu adetinin kaçıncı günü bu test. Benim hiç bi şekilde koyuluk olmuyodu bende pco var klomen kullandım bu ay

Vala pko varmi bilmiyor daha once doktora gitim yumurta iyi dedi esim 2 aydir askerden gelmis dedim 6 ay olmasa oyle doktora giderim diye 29 marta yaptigim. Mi yoksa bumu bende anlamadim

kızlar merhaba regl bittikten sonra 6. günde yapmaya başladım ovü. ama hep silik çizgi ilk defa yapıyorum çift çizgi net mi olması gerekiyor. ?
Evet canım .T Çizgin gittikçe koyulaşacak ve en koyulaştığı gün yumurtan 24-36 saat sonra çatlayacak inşallah. Sen düzenli olarak her gün yapmaya devam et.

Ben diger teslerde sivi alimina dikat etmedim yani su fln iciyordum ama bunda icmedim zaten birakmistim test yapmayi sonra kasik agrim cok fazla oldu test yapayim dedim boyle cikti

Ben diger teslerde sivi alimina dikat etmedim yani su fln iciyordum ama bunda icmedim zaten birakmistim test yapmayi sonra kasik agrim cok fazla oldu test yapayim dedim boyle cikti
Koyu çıkmış testin yarında 11 de yada 1-5 arası test yap ama mutlaka su içmemeye dikkat et bakalım yarın da aynı olacak mı 10 gün varmış adetine ama sürekli koyu çıkması gebelik diye biliyorum ama yanlış bişeyde söylemek istemem

ya cnm ben onlari atim dedigim gibi sivi alimina dikat etmemistim sonra hepsini atim dedim diger ay daha duzenli yaparim kafam karisiyordu simdi benim adetim duzensiz yani hep gec olurum belki ondan gec yumurtlama olmustur bide bu ay incir havuc kuru yaptim ben normaldr yumurtlamami asla his etmem ama 3 gun kasiklarim cok agirdi ve adet olacakmisim gibiydi bende bu testi yaptim boyle cikti

Ha bide benim normalde adetlerim duzenliydi esimle korunmayi bitaktiktan sonra dengesiz oldu o askerdeykende duzenlidi geldi yine dengesiz oldu yani bitlikte olunca dengesiz olur bu pko hastaligi degil degilmi

Hmm anladım o zaman dedğim gibi şu bir iki gün daha yap bakalım en azından yumurtlama oluyosa 1 -2 gün için kaçırma
ya cnm ben onlari atim dedigim gibi sivi alimina dikat etmemistim sonra hepsini atim dedim diger ay daha duzenli yaparim kafam karisiyordu simdi benim adetim duzensiz yani hep gec olurum belki ondan gec yumurtlama olmustur bide bu ay incir havuc kuru yaptim ben normaldr yumurtlamami asla his etmem ama 3 gun kasiklarim cok agirdi ve adet olacakmisim gibiydi bende bu testi yaptim boyle cikti

Ha bide benim normalde adetlerim duzenliydi esimle korunmayi bitaktiktan sonra dengesiz oldu o askerdeykende duzenlidi geldi yine dengesiz oldu yani bitlikte olunca dengesiz olur bu pko hastaligi degil degilmi
Yok o pkodan kaynaklı değildir büyük ihtimalle çünkü bende pco var hiç ilişkiyle ilgili adet düzensizliği yaşamadım.zaten bende pco olmadına rağmen adet düzensizliği yok

Back