- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 33 gunde oluyorsanız hormon 13.günde belirgin olmaz. Muhtemelen 17-20.gün arası yumurtlarsınız. 15.gün başlarsaniz testlere. Ikinci cizgi belirgin olabilir.Hiç bişe cıkmadı ya normalmi ilk başlarda 13.gün bıgün 32 33 günde bir oluyorum
Günde sadece 1 kere yap canım saat 12:00 - 16:00 aralarında yap ve yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kes. Sıvı alımına dikkat etmemişsin sanki bugünüde değerlendir ne olur ne olmaz
Canım yanlışlıkla etiket yapmışım ama Fotograf atacaktım atamıyorum canım yardımcı olurmusun
Canım yanlışlıkla etiket yapmışım ama Fotograf atacaktım atamıyorum canım yardımcı olurmusun
Tesekkur ederım canımHenüz yumurtlama görünmüyor test yapmaya devam et canım
Kızlar merhaba hepinize. bizde 3,4 aydir korunmayi bıraktık. Gecen hafta doktora gittim adetlerimin ilk günü cok sancili oldugu icin birde genel muayene olmak icin. Doktor savcılarımin vucut yapısıyla alakali oldugunu soyledi ama cok az polikistik bir yapi olabilir emin değilim dedi. smear testi ve kan tahlili aldi. Sonuclarim henüz cikmadi. Benim her ay adetlerim duzenli oluyor dünde ovulasyonda cift cizgiyi yakaladim ama doktor pko olabilir degince umutsuzluga kapildim.Sizce ovulasyonda cift cizgiyo yakalayip degerlendirsek bile pko dolasisiyla döllenme gerceklesmez mi
bu arada dunki ovulasyon testimi ekliyorum
Canım bı bakarmısın dunku sanki daha koyuydu ınsallah yanılıyorumdurPko luların gebe kalamıyacağınıda nerden çıkardın. Sen şansını dene her deneme sağlıklı insanlarda bile zaten tutmaz. Adeti düzensiz olan Pko lular yumurtlama görmek için 20-30 gün bekliyorlar. Sen görmüşsün değerlendirmiyorsun. Bugünle beraber 3 gün üst üste değerlendir. Testin pik. Bugün ki testin nasıldı canım ?
Canım bı bakarmısın dunku sanki daha koyuydu ınsallah yanılıyorumdurcunku daha var ovulasyona 9. Gun deyim daha erken olamaz demi adetlıyken fılan
Sagol canim devam edeyim hayırlısıyla bu kez olur ınsallah bebısımKuzum test yapmaya devam et. Dünkiyle çok fark yok. En azından 14.güne kadar bi testleri görelim. Adetliyken yumurtlama olmaz yumurtlama olup çatlayıp döllenirse bebek döllenmezse kanama oluşur. Çatlamadan ortalama 2 hafta sonra adet olursun
Sagol canim devam edeyim hayırlısıyla bu kez olur ınsallah bebısım
Canım gittikce sılıklestı sanki yaInşallah![]()
Canım gittikce sılıklestı sanki ya
Zaten oruc oldugum ıcın sıvı almıyorum canım hemde saat kurdum hergun aynı saatte anlamadım ki reglın 8.gununde kıpkırmzıydı o gunu degerlendırmıstık ama gittikce sılıklestı yani cok ılgınc degılmı 14. Gune yaklastıkca koyulasacagına sılıklesıyorBu testlerden bu yüzden nefret ediyorum ben cubuk gibi olanlardan kullanmıştım. Yumurtlamayı görene kadar devam et canım. Sıvı alımına dikkatt !
Zaten oruc oldugum ıcın sıvı almıyorum canım hemde saat kurdum hergun aynı saatte anlamadım ki reglın 8.gununde kıpkırmzıydı o gunu degerlendırmıstık ama gittikce sılıklestı yani cok ılgınc degılmı 14. Gune yaklastıkca koyulasacagına sılıklesıyor![]()
Canım benım 6 gun surdu ama hani reglın ilk gunun den sonraki 8.gun demek istedimReglin kaç gün sürüyorki canım 8. Gün yumurtlama nasıl gördün. O 14 gün genelleme
Herkesinki 14. Gün olmuyor ona takılma sen
Canım benım 6 gun surdu ama hani reglın ilk gunun den sonraki 8.gun demek istedim![]()