- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
belli oluyormu öle vallahi kafayı yedikOvulasyon testi yaptım bugün. Acaba ovulasyonda gebelik nasıl görünüyor? Bilen var mı?
Ay yazanlar olmuş da ovulasyonla öğrendim ben diye ondan sordum.belli oluyormu öle vallahi kafayı yedik
Hmm 4 gün var bata. T var ama koyu degil. O zaman yok demek ki.evet belli oluyor t çizgisi c den daha koyuysa gebelik var demektir ben öyle öğrenmiştim.
Kaç gün varken pik okuyodur
Kızlar en alttaki 18. Gün yani dün yaptığım test 15 gün çatlamış diye düşünmüştüm testleri akşam yapabildim 5 ile 8 arasında 16. Günd folik asite başladım son 2 gündü tekrar pikleşmeye başlamış gibi sanki
ben adetimden 1 gün geçmiştim öğrendiğimde
Ovulasyon testi ile gebelik belli olmaz kızlar yumurtlama gnü için o sadece, ki öncelik tabikş doktor kontrolü bir sıkıntı yoksa folik asit başlayın ovulasyon ypın zaten adet bir hafta geçince hamillelik testinde çıkıyo .. Ben öyle yaptım yanievet belli oluyor t çizgisi c den daha koyuysa gebelik var demektir ben öyle öğrenmiştim.
sanki üstten 3 ve 4 yumurtlama olmuş bende tam net olmamıştı o şekilde olmuştu yumurtlama gününde tabi herkes de farklı olabilirKızlar en alttaki 18. Gün yani dün yaptığım test 15 gün çatlamış diye düşünmüştüm testleri akşam yapabildim 5 ile 8 arasında 16. Günd folik asite başladım son 2 gündü tekrar pikleşmeye başlamış gibi sanki
sanki üstten 3 ve 4 yumurtlama olmuş bende tam net olmamıştı o şekilde olmuştu yumurtlama gününde tabi herkes de farklı olabilir
Bozuk bence tekrar yapEki Görüntüle 2260320 yardımcı olur musunuz test mi bozuk ne anlama geliyor böyle çıkan var mi
Tmm sagolunBozuk bence tekrar yap
Lh hormonu vücutta zaten vardir. Onemli olan daha koyu çıkmasıdır. Yani bu test gayet normalKızlar ne olur bana bir yardımcı olun adetime 4 gün kaldı ama tek kasık agrım dısında agrım yok normalde agrım baslar ve ısım düşerdi ve bugün ovulasyoj testin böyle çıkmıs sizce bişey olabilir adete yakın hala ovulasyon testi böyle çıkar mı
Ben de 23 nisanda oldum. Nasip. Artik mayisi bekleyeceğiz. Ov.Test yaptın mı?ben regl oldumoysaki pik olduğu zamanı takip etmiştik
Adet dongunun kaçıncı günü bu testi yaptın?Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
Bugün 20. günü canım adete ortalama 8 yada 9 günüm varAdet dongunun kaçıncı günü bu testi yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?