Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarimin Yariyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
97
27
8
28
Merhaba arkadaslar ben bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim de ilk defa kulandigim icin bilmiyom testlerimi hep saat 2 bucukta yapiyom ikinci idrarla ve adetim duzensiz oldugu icin adetim bitigi gibi basladim ama bisi anlamadim bazen biraz koyu bazende silikleşiyor daha once kullalan aradaslar bana yardimci olursa cok sevinirim simdiden tesekurler

29.da en koyu halinde sanki. Tam piki görememişsin ama 30unda çatlamış olabilir. O günlerde akıntı filan hissettin mi

Sorun olduğunda başlık açmaktansa ovulasyon testiyle ilgili topiklere yazarsan daha çok kişiye ulaşırsın .

Ben yumurtlama gununu pek his etmem ama birazcik uzuyan akintim ve iki gun hafifi kasik agrim oldu sadece 29 30 fln sence yumurtlama o gun mu olmus

İkinci çizgi silik olarak hep çıkabilir. Lh hep salgılanır beta hcg gibi düşünme. Yalnız yükseldiğinde yumrtayı çatlatır o yüzden ne zaman yükseleceğini takip ediyoruz

Kızlar bu pozitif mi sizce

Eklentiler

• 8D79E222-5865-44FB-A016-A3B826949E04.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 87
İki çizginin eşit olması da pozitif canım. Yani tam pik olduğu zamanı yakalayamayabilirsin.

kızlar merhaba regl bittikten sonra 6. günde yapmaya başladım ovü. ama hep silik çizgi ilk defa yapıyorum çift çizgi net mi olması gerekiyor. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…