Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aksam veýa yarin pik olur sanirim benimde boyleydi aksam pik gördumMerhaba kızlar bugün adetimin 14. Günü ovülasyon testi yaptım sizce pozitif mi ?
Ne yapmalıyım değerlendirmeli miyim acaba yoksa beklemeli miyim anlamadım ben yaBu sekildeydi
Ben olsam degerlendirirdim baya koyulasmis cunkuNe yapmalıyım değerlendirmeli miyim acaba yoksa beklemeli miyim anlamadım ben ya
Siz kaç ay kullandınız ovülasyon testini ve sonuç aldınız mı çok teşekkür ederim cevaplarınız icin sagolunBen olsam degerlendirirdim baya koyulasmis cunku
Ben gecen sene 1 ay denemistim ama pik yakalayamamistim bu ay tekrar deniyorum 3 gun once pik gordum bakalm 10 gunum kaldiSiz kaç ay kullandınız ovülasyon testini ve sonuç aldınız mı çok teşekkür ederim cevaplarınız icin sagolun
Yapmaya devam canımMerhaba kızlar bugün adetimin 14. Günü ovülasyon testi yaptım sizce pozitif mi ?
Canım testi akşam tekrarla pik yakalarsan değerlendirMerhaba kızlar bugün adetimin 14. Günü ovülasyon testi yaptım sizce pozitif mi ?
Canim degil , muhtemelen yarın pik ama risk etmemek adına aksamda tekrarlayabilirsin.Merhaba kızlar bugün adetimin 14. Günü ovülasyon testi yaptım sizce pozitif mi ?
Tekrarladım yine aynı çıktı.. değerlendirmeli miyim sizceCanim degil , muhtemelen yarın pik ama risk etmemek adına aksamda tekrarlayabilirsin.
Merhaba biraz daha silik çıktı az önce yani yumurtlama değil miCanım testi akşam tekrarla pik yakalarsan değerlendir
Değerlendirdin mi inşallah kuzum değerlendir yoksa bugünMerhaba biraz daha silik çıktı az önce yani yumurtlama değil mi
Bence yarin pik olucak bugun degil yine de değerlendirebilirsinTekrarladım yine aynı çıktı.. değerlendirmeli miyim sizce
Kuzum yumurtlamada her ikisi de aynı koyulukta yada t c den daha koyu olacak. Seninki tam pik değildiMerhaba biraz daha silik çıktı az önce yani yumurtlama değil mi
Alttaki test daha koyu t cizgisi gebelik oluncada öyle cıkıyodu sanırım var mı gebelikBu sekildeydi
Yok regl gunume daha var yumurtlama gunumdu o gunAlttaki test daha koyu t cizgisi gebelik oluncada öyle cıkıyodu sanırım var mı gebelik