Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta çatlayınca oluyor geçen ay bende de olmuştu. Yumurta kaliteli olunca oluyor diyorlarDun pozitif olan ovulasyon bugun negatif ve sabah kanamam oldu az miktarda sizce neden?
Ama benim amh. 0.16 tup bebek icin yumurta toplatma hazirligindayim ozele gittim doktora bugun dediki ilaclardan yumurta goremiyorum dun ovulasyon vardi bugun yumurta kayip mi oldu enteresanYumurta çatlayınca oluyor geçen ay bende de olmuştu. Yumurta kaliteli olunca oluyor diyorlar![]()
Obur cizgi silik cıktı dun ikisi nettiYumurta catladığı için. Kanama olmuş olabilir .. ama silikleşmesi lazım neden negatif ki .. öbür çizgi hiç mi yok
14 mart oldum en son ve 26 gunde bir adet goruyorumRegl gününüz ne zaman peki ?
Yumurta kayıp olmaz LH düşer yumurta çatladıktan sonra ovülasyon negatif olur. Ama tedavi sürecinde olduğunuzu bilmiyordum belki onla alakalı bişeydirAma benim amh. 0.16 tup bebek icin yumurta toplatma hazirligindayim ozele gittim doktora bugun dediki ilaclardan yumurta goremiyorum dun ovulasyon vardi bugun yumurta kayip mi oldu enteresan
Su an gebe misiniz?Yumurta çatlayınca oluyor geçen ay bende de olmuştu. Yumurta kaliteli olunca oluyor diyorlar![]()
Estrofem basladim bir de bugun 6. Ilac olarakYumurta kayıp olmaz LH düşer yumurta çatladıktan sonra ovülasyon negatif olur. Ama tedavi sürecinde olduğunuzu bilmiyordum belki onla alakalı bişeydir
Sıvı alımına ve saatlerine dikkat ederek mi yapmıştınız?Dun pozitif olan ovulasyon bugun negatif ve sabah kanamam oldu az miktarda sizce neden?
Yok değilim adet oldum o aySu an gebe misiniz?
Evet sivi alimini 3 4 saat onceden kesiyorumSıvı alımına ve saatlerine dikkat ederek mi yapmıştınız?